Annonce
Kerteminde Ugeavis

Deres fyrværkeri-salg blev aflyst: Så fik boldklub tidlig julegave af købmanden Brian

Brian Holm Egedal er hovedsponsor i Munkebo Boldklub og har derfor én indsigt i alle de indtægter, som bolklubben er gået glip af i år efter de mange aflyste stævner. Privatfoto
Det slog luften ud af Munkebo Boldklub, da en ny corona-nedlukning af Danmark betød, at de var nødt til at aflyse deres fyrværkerisalg. Så trådte købmanden Brian Holm Egdal fra Rema 1000 til.
Annonce

Munkebo: Munkebo Boldklub fik noget af en mavepuster, da myndighederne igen lukkede Danmark ned.

For den lokale fodboldklub betød det nemlig, at klubben var nødt til aflyse salget af nytårskrudt. Dermed forsvandt endnu en betydelig indtjening til klubben ud i den blå luft.

Alt var bestilt, cointainere med krudtet leveret og et stort korps af frivillige stod klar til at give en hånd med i dagene op til nytårsaften.

Da Rema 1000-købmand i Munkebo, Brian Holm Egdal, hørte om aflysningen og den dermed mistede indtjening, kontaktede han klubben.

- Jeg er hovedsponsor i boldklubben og har lidt indblik i, hvad de er gået glip af indtægter i år, fortæller købmanden, og derfor opfordrede han klubben til at søge penge fra KFI, Købmændenes Erhvervsdrivende Fond.

Her vidste Brian Holm Egdal, at der var mulighed for at få nogle penge.


... klubben har mistet indtjening for langt over 200.000 kr i corona-perioden. Det sætter klubben i en situation, hvor vi ikke kan tilbyde så mange tiltag for at holde fast i ungdommen i klubben, som er vigtigt for lokalsamfundet.

Morten Bahne, sponsoransvarlig i Munkebo Boldklub


Klubben sendte straks en ansøgning afsted, og allerede dagen efter vendte købmanden tilbage med en positiv nyhed. Rema1000 havde valgt at bevillige 25.000 kroner til klubben.

- Dette beløb er virkelig en stor hjælp for en klub som Munkebo Boldklub, fortæller Morten Bahne, der er sponsoransvarlig i klubben.

Han fortæller, at der i år har været den ene aflysning af aktiviteter efter den anden.

Stævner, sportsuge, salg til hjemmekampe og den traditionsrige nytårsfest med 550 deltagere i januar er aflyst.

- Det betyder, at klubben har mistet indtjening for langt over 200.000 kr i corona-perioden. Det sætter klubben i en situation, hvor vi ikke kan tilbyde så mange tiltag for at holde fast i ungdommen i klubben, som er vigtigt for lokalsamfundet, forklarer Morten Bahne.

- Derfor falder denne donation fra KFI på et meget tørt sted, og vi er rigtig glade for, at Brian og Rema 1000 i Munkebo har tænkt på os i denne svære tid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Mindeord: Farvel Kojak

Annonce