Annonce
Kerteminde Ugeavis

Efter kaotisk konkurs: Nyt motionscenter åbner i næste uge

Kerteminde Motionscenter. Arkivfoto: Helle Kryger
Fredag - måske torsdag åbner Kertemindes nye motionscenter

Kerteminde: Lidt over to måneder efter, Kerteminde motionsforening blev erklæret konkurs, er et nyt motionscenter klar til at åbne i lokalerne på Fyrrevænget i Kerteminde.

- Vi er lidt forsinket på grund af, at det var mere omfangsrigt end ventet lige at få styr på lokalet, inden der skulle udstyr ind. Og der har været noget af udstyret, der var lidt forsinket, fortæller Henrik Ærboe, der står bag det nye motionscenter.

Den tidligere bestyrelse valgte at nedlægge foreningen, der drev motionscenteret - uden at fortælle medlemmerne, hvad de var i gang med. En eftermiddag mødte de op i centeret, fjernede alle maskiner - inklusiv gulvtæppet og kørte udstyret til Nyborg, hvor de solgte hele molevitten for 20.000 kroner.

Annonce


Gulvet var det værste. Der lå limrester over det hele, og det var meget svært at få af.

Henrik Ærboe


- Gulvet var det værste. Der lå limrester over det hele, og det var meget svært at få af, så vi har brugt to-tre dage på at få gulvet plant, siger Henrik Ærboe.

Første lastbil torsdag

Det første læs af spritnye maskiner ankommer til Kerteminde torsdag, og de næste par dage kommer lastbilerne trillende med udstyr.

- Så skal vi ellers sætte det på plads, og så har vi en forventet åbning sidst i næste uge.

- Det kan være fredag, men hvis det bare spiller lidt, så bliver det torsdag, siger Henrik Ærboe, der har valgt at ændre på opsætningen af centret.

- Vi har inddraget spinningsalen på første sal til diverse hold, og salen nedunder laver vi om til funktionel træning. Dernede kommer der til at stå fem spinningcykler med skærmfunktion, som man kan hoppe på og cykle, men det bliver uden instruktør, forklarer Henrik Ærboe.

Den nye center er en lokalafdeling af Sport og Fitness kæden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Grundlovsmøde i Venstre

Annonce