Annonce
Kerteminde Ugeavis

Farvel Tim: Du kommer til at savne sparekataloger og aftalebrud

Kommunaldirektør Tim Jeppesen, der nu stopper, blev fredag hyldet af politikere og embedsmænd. Jesper Hempler (SF) sang sågar en personlig hyldestsang, han havde forfattet til lejligheden. Foto: Helle Nordström
Politikere uanset partifarve ærgrede sig ved fredagens afskedsreception over at skulle tage afsked med kommunaldirektør Tim Jeppesen, der har sagt op for at prøve nye opfordringer i Nakskov.
Annonce

Kerteminde: - Jeg er sikker på, at du kommer til at savne nogle af de politiske diskussioner, og nogle af de aftaler, vi løber fra. Du kommer da også til at savne at udarbejde sparekataloger. Ja tænk på alt det, du kommer til at savne, sagde Jesper Hempler (SF), da han holdt tale ved kommunaldirektør Tim Jeppesens afskedsreception.

Det er nu ikke sikkert, at det lige er det, Tim Jeppesen kommer til at savne. Men han var faktisk lidt vemodig ved sin afskedsreception fredag eftermiddag.

Han har efter seks år i jobbet selv sagt sin stilling op for at blive programdirektør i byudviklingsprogrammet "Nakskov 2030". Det kom som en overraskelse for de fleste, inklusive Tim Jeppesen.

- Jeg havde ingen planer om at stoppe, men der kom pludselig et tilbud, der fik mig til at tænke, at det er nu, fortæller han.


- Du kom, da situationen var sådan, at ingen tog telefonen, når ministeriet ringede. Nu står Kerteminde som et økonomisk fyrtårn på Fyn.

Claus Lade, direktør i Kerteminde Kommune


Borgmester Kasper Olesen takkede Tim Jeppesen for hans kæmpe indsats for Kerteminde.

- Jeg har kendt dig både som ansat og som borgmester, og jeg har mødt den samme Tim uanset min rolle. Det er en stor kvalitet hos dig, sagde Kasper Olesen.

- Du har også været skyld i et vellykket generationsskifte på rådhuset. Flere af de unge direktører, vi har fået ansat, har fortalt, at det var på grund af dig, de havde lyst til at arbejde i Kerteminde.

En af de unge direktører, Claus Lade, hyldede Tim Jeppesen for at have været med til at bringe den kommunale økonomi på fode:

- Du kom, da situationen var sådan, at ingen tog telefonen, når ministeriet ringede.  Nu står Kerteminde som et økonomisk fyrtårn på Fyn.

Det var Kasper Olesen enig i:

- Du har en stor del af æren for, at det går den rigtige vej. Det er ærgerligt, at du ikke får lov til at være med videre. Men man kan så sige, at det er et godt tidspunkt for at aflevere kommunen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Anna fra 9.a føler, at hun brokker sig unødigt over skolen: Mange børn i verden ville jo være mere end taknemmelige for min undervisning og mit liv

Annonce