Annonce
Kerteminde Ugeavis

Fidos Frits er vokset ud af bryggerset: 18-årige Sophia åbner hundesalon i bycenteret

Sophia Sjøstrand har netop rykket ind i det nye lokale i Munkebo Bycenter. Privatfoto
I slutningen af sidste år åbnede 18-årige Sophia Sjøstrand hundesalon i sine forældres bryggers. Nu er salonen vokset ud af sine rammer.

Munkebo: I slutningen af 2020 tog hun for første gang imod de firbenede kunder, der skulle have rettet lokkerne til i "Fidos frits".

Efter at have brugt knap 30.000 kroner fra sin børneopsparing på de mest nødvendige ting som et hæve-sænkebord og en føntørrer åbnede 18-årige Sophia Sjøstrand hundesalonen i sine forældres bryggers i huset på Ølunden i Munkebo.

Nu er "Fidos frits" vokset ud af bryggerset, og i stedet breder hun sig nu på 126 kvadratmeter i et lokale i Munkebo Bycenter ved Netto.

- Jeg flytter også med henblik på, at jeg gerne vil have flere kunder, siger hun.

Annonce

Fokuserer nu på egen butik

Sophia Sjøstrand fortæller, at det går godt med salonen.

For at få det hele til at køre rundt har hun ved siden af salonen indtil nu arbejdet to dage om ugen ved en hundefrisør i Brande.


Jeg flytter også med henblik, at jeg gerne vil have flere kunder.

Sophia Sjøstrand, Fidos Frits


- Men nu vil jeg fokusere på min egen butik, understreger hun og fortæller, at hun for fremtiden har åbent fire dage om ugen.

Da Sophia Sjøstrands venner efter endt folkeskole smuttede videre på ungdomsuddannelser, vidste hun, at hun skulle noget andet.

- Jeg har aldrig været særlig god bogligt, og jeg har altid været bedre med mine hænder, fortæller hun.

Det var derfor, at hun besluttede sig for at blive hundefrisør og sprang et enkelt led over, da hun i stedet for at tage den treårige uddannelse som hundefrisør begyndte direkte som selvstændig med kurser i bagagen.

Sophia Sjøstrand har selv en hund af racen bichon frisé, som hun selv klipper, og det var oprindeligt også det, der gav hende mod på selv at springe ud i at blive hundefrisør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Restaurant investerer i food truck og frygter genåbning i maj: - Det forventes jo, at jeg skal til at stå og gøre politiets arbejde

Kerteminde Ugeavis

Se video - Henrik fra Langeskov er danmarksmester og mad-missionær: Han vil lære dig at elske italienernes fattigmandsspise

Kerteminde Ugeavis

Debat: Tåbeligheder kender tilsyneladende ingen grænser - heller ikke i Måle

Annonce