Annonce
Kerteminde Ugeavis For abonnenter

Fiskere, forskere og gourmetkok går sammen på Fyn: Vil redde en af Danmarks dyreste spisefisk

Puk Lyskjær Larsen åbnede Rudolf Mathis i 1985. Dengang kunne han købe pighvar på den lokale fiskeriauktion inde ved siden af. Nu må han hente dem hjem fra Hansholm. Arkivfoto: Robert Wengler
Da Rudolf Mathis åbnede for 35 år siden, blev der serveret pighvar fra de lokale farvande. I dag er der langt mellem de store - og dyre fladfisk i Storebælt. Det skal et nyt projekt lave om på.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Restaurant investerer i food truck og frygter genåbning i maj: - Det forventes jo, at jeg skal til at stå og gøre politiets arbejde

Kerteminde Ugeavis

Se video - Henrik fra Langeskov er danmarksmester og mad-missionær: Han vil lære dig at elske italienernes fattigmandsspise

Annonce