Annonce
Kerteminde Ugeavis

Fjord&Bælt åbner på tirsdag

På tirsdag kan du igen komme ind og opleve Fjord&Bælt. Foto: Fjord&Bælt
Når Fjord&Bælt atter slår dørene op på tirsdag efter mere end to måneders corona-nedlukning, bliver det med to nye særudstillinger.
Annonce

Kerteminde: Efter mere end to måneders nedlukning åbner Fjord&Bælt i Kerteminde igen på tirsdag.

Selv om Fjord&Bælt har været på vågeblus, har der har været medarbejdere i hele perioden, som ikke mindst har sikret velfærden for de levende dyr, der bor på centret.

- Vi glæder os meget til igen at kunne byde vores gæster velkommen, og vi har forberedt os på, at de kan få en både god og sikker oplevelse med vores dyr og veloplagte personale, udtaler bestyrelsesformand Jens Oddershede i en pressemeddelelse.

Lukningen i marts spændte ben for åbningen af hele to nye særudstillinger "Invasive arter - nye dyr” - en søsterudstilling med en tilsvarende udstilling på Naturama i Svendborg.

Begge udstillinger skulle have være åbnet 2. april, men en ny invasiv virusart stillede sig som bekendt i vejen.

Den anden udstilling er smykkeudstillingen ”Havets juveler”.

Her har 40 smykkekunstnere skabt hver deres fantastiske kreation til udstillingen med inspiration fra havet. Denne udstilling skulle være åbnet 19. maj 2020.

Nu åbnes begge udstillinger for publikum. Og selvom premieren på "Havets juveler" officielt afholdes den 12. juni, får Fjord&Bælts publikum nu et ”snigkik” på den nye særudstilling allerede fra på tirsdag.

Medarbejderne arbejder på højtryk for at gøre de sidste forberedelser til de to nye udstillinger og sikre, at gæsterne kan føle sig trygge, når de er på centret.

Der er for længst indkøbt corona-informationsplakater og spritbeholdere, og Fjord&Bælt følger de vejledninger, som til enhver tid er gældende.

- Det har været lidt af en rutsjetur de seneste uger. Vi har været på spring for at kalde alle medarbejdere ind og komme i gang. Vi er bare glade for at få lov til at åbne, og vi glæder os enormt til igen at se livet på centret blusse op, understreger direktør for Fjord&Bælt, Mette Thybo.

Annonce
Annonce
Kerteminde Ugeavis

Ny udstilling i Galleri KiK

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Sensommerjazz på Anexet

Annonce