Annonce
Kerteminde Ugeavis

Restaurant gør status efter det første år: - Vi er parate til, at det værste kan ske

Phong Thanh (tv) synes, at det er gået godt med det første år med restaurant, Phi Phi Kerteminde. Han er her sammen med Joy Atcharawadee. Arkivfoto: Phi Phi Kerteminde
Sidste år i november åbnede Phi Phi Kerteminde, og medejer af restauranten, Phong Thanh kan nu gøre status over et år, hvor der kom et lille benspænd.

Kerteminde: For et år siden landede Fjernøsten i Vestergade i Kerteminde, da den asiatiske restaurant Phi Phi Kerteminde åbnede.

Når den vietnamesiske kok, Phong Thanh, der er medejer af restauranten, ser tilbage på det år, der er gået, er det med tilfredshed.

- Med de omstændigheder, vi har haft det seneste år, er det gået godt, fastslår han.

Annonce

Her henviser kokken og indehaveren af restauranten til det bump, der kom kort efter, at restauranten havde sagt: Så er der åben.

For en ny nedlukning af Danmark på grund af stigende smitte af Covid-19 ramte i december. Det betød, at restauranten ikke måtte lukke gæster ind, men måtte nøjes med at sælge takeaway.

Faktisk var landets restauranter tvunget til at have lukket for indendørsservering frem til 21. april.

Vi skiller også ud med vores koncept og med det asiatiske mad, vi laver. Det vil folk gerne køre efter.

Phong Thanh, medejer af Phi Phi Kerteminde

- Sådan noget har jeg jo aldrig prøvet før, siger Phong Thanh, som også er manden bag Aiko Sushi.

Folk kommer udefra

Han synes udelukkende, at folk har taget positivt imod restauranten i Kerteminde.

- Vi skiller også ud med vores koncept og med det asiatiske mad, vi laver. Det vil folk gerne køre efter, siger han.

- Det kan vi også se på vores bookinger, og i det bagland, vi har omkring Kerteminde, oplever vi selvfølgelig også, at der kommer sejlere og turister.

Han erkender, at han kan være lidt bange for at begå hybris ved at fortælle, hvor godt det går lige nu efter den sidste nedlukningen. For på mandag er der varslet nye restriktioner.

- Men vi følger med og rider på bølgen. Så må vi tage det sure med det søde. Vi er parate til, at det værste kan ske. Sådan har jeg det ofte. For så får man det positive ud af det, og det vigtigste er jo også bare, at der er styr på folks sundhed, understreger han.

Annonce
Kerteminde Ugeavis

Foredrag med kulturredaktør Anette Hyllested

Annonce
Kerteminde Ugeavis

Kirsten Holm fortæller fra sin barndom i Grænselandet

Annonce
Kerteminde Ugeavis

Ny særudstilling på Johannes Larsen Museet

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Debat: Fremtidens løsning for vores skrantende lille planet

Kerteminde Ugeavis

Kom-og-prøv SUP, havkajak og crawl

Kerteminde Ugeavis

Jorden er fuld af guld og skatte: Her er de tre vildeste fund i 2021

Kerteminde Ugeavis

Restaurant åbner efter planen i forsommeren: Nu er firkløveren bag klar med koncept og navn

Kerteminde Ugeavis

Galleri Milo tilbyder corona-venlige besøg til dig og dine venner

Kerteminde Ugeavis

Kan ikke undvære papiravisen: Vibeke og Claus er trofaste læsere siden 1971

Kerteminde Ugeavis

Kæmpe hul i baghaven er led i en stor plan: Nu mangler Alex og Vera bare regnen

Kerteminde Ugeavis

Gode Gerninger i Kerteminde Kommune hjælper børn i Syrien

Kerteminde Ugeavis

Se de vilde forvandlinger: Christina hjælper dig af med en kvart meter af dit hår til en god sags tjeneste

Kerteminde Ugeavis

Et liv på forventet efterbevilling

Annonce