Annonce
Kerteminde Ugeavis

Forsamlingshus får tilskud til ny opvaskemaskine

Den første tirsdag i hver måned inviterer Kølstrup Forsamlinghus på fællesspisning. Det giver meget opvask at have så stor succes, derfor er forsamlingshusets største ønske en ny opvaskemaskine. Arkivfoto: Helle Kryger

Kølstrup: Der er sket store ting, siden Kølstrup Forsamlingshus for to år siden blev et nøglehus. En ny bestyrelse og en flok aktive frivillige har kæmpet for at renovere en stor del af huset. Fællesspisninger en gang om måneden er blevet en stor succes, og for nylig landede endnu en appelsin i forsamlingshusets turban.

- Vi har fået 30.000 kroner fra Nordeafonden. De kommer og overrækker checken torsdag den 8. oktober, fortæller Helle Hansen, der er bestyrelsesmedlem i Kølstrup Forsamlingshus.

Pengene skal gå til en ny industri-opvaskemaskine. For det kan ses i bunken af opvask, at der er kommet liv i forsamlingshuset igen.

Annonce

- Vi mangler stadig 70.000 kroner, for sådan en er dyr, fortæller Helle Hansen.

Men mon ikke det nok skal lykkes de aktive frivillige i Kølstrup at skaffe de sidste penge. Opbakningen i lokalbefolkningen er stor.

- Folk har været rigtig søde til at udsætte fester gennem corona-tiden, og nu er huset udlejet hver weekend resten af året, fortæller Helle Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Grundlovsmøde i Venstre

Annonce