Annonce
Kerteminde Ugeavis

Fortælleaften i Martofte: Hvad degnens hæfte gemte

Torben Kragh Jensen fandt et gammelt kladdehæfte på sit loft, efter at han var flyttet ind på en tidligere skole. Indholdet har foreløbig dannet baggrund for fem romaner. Privatfoto

En forfatter fra Nyborg-egnen fandt et gammelt kladdehæfte. Indholdet har foreløbig dannet baggrund for fem romaner. Hør ham fortælle i Martofte

Annonce

Hindsholm/Martofte: Forfatteren Torben Kragh Jensen, der bor i Vindinge Gamle Skole ved Nyborg, fandt på sit loft et bundt støvede gamle kladdehæfter.

Her havde en af skolens tidligere degne har beskrevet sognets liv.

Og Hindsholm Egnsmuseum, Stubberup Sogns Beboerforening og Stubberup Lokalhistoriske Arkiv holder fortælleaften med Torben Kragh Jensen tirsdag 19. februar kl. 19.

Arrangementet holdes i Holmens Hus på Fynshovedvej 486 i Martofte og koster 40 kroner for foredrag og kaffe.

Inden fortælleaftenen holder egnsmuset generalforsamling klokken 18.

Torben Kragh Jensen fortæller, hvad de gulnede sider i kladdehæftet fortæller om en mand, der havde evnen til at få folk til at fortælle om tro, overtro, eventyr og sladder.

Mange af fortællingerne er genfortalt gennem generationer, og Torben Kragh Jensen har bearbejdet degnens noter og brugt dem som inspiration til fem bøger, som han også fortæller om og fra på mødet i Martofte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

At blive voksen

Annonce