Annonce
Kerteminde Ugeavis

Fotokonkurrence: Hvor godt kender du Kerteminde?

Du skal finde ud af, hvor dette guldaldermaleri, som Østfyns Museer netop har erhvervet, er malet. Pr-foto

Kerteminde: Østfyns Museer inviterer i påsken til en fotokonkurrence, hvor du skal finde og tage billede af dét sted, hvor maleren bag Farvergårdens nye guldaldermaleri stod, da han malede det.

Østfyns Museer er konstant på udkig efter malerier til Farvergårdens samlinger og har netop erhvervet et maleri af Kerteminde By fra midten af 1800-tallet. Siden da har byen udviklet sig kraftigt. Der er blevet bygget nye huse, og de gamle bygninger er løbende blevet renoveret eller udbygget helt frem til nu. Derfor er det ikke så nemt at finde den ”rigtige” vinkel, som kan ses på det smukke guldaldermaleri.

I kan deltage i fotokonkurrencen ved at sende jeres billeder til zasc@ostfynsmuseer.dk senest 5. april. Vinderen vil modtage en påskehare og fyldte chokolader.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde Ugeavis

Restaurant investerer i food truck og frygter genåbning i maj: - Det forventes jo, at jeg skal til at stå og gøre politiets arbejde

Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Se video - Henrik fra Langeskov er danmarksmester og mad-missionær: Han vil lære dig at elske italienernes fattigmandsspise

Kerteminde Ugeavis

Kursen er sat: Med 228.500 kroner ekstra i bagagen er Ladbydragen snart klar til at tage på togt  - fra Munkebo Bakke

Kerteminde Ugeavis

Endelig - nu åbner det lille butikscenter:  - Kunderne kommer til at møde os med den røde løber ude og flagene hejst

Annonce