Annonce
Kerteminde Ugeavis

Fuglekunsten bygger rede på Johannes Larsen Museet

"Rørdrum" af Jens Overgaard Christensen. PR-foto
Annonce

Kerteminde: Udstillingen Fugl 2019, der åbnede i september, nærmer sig nu sin afslutning. Men fuglekunsten fortsætter på Johannes Larsen Museet.

- Fugl 2019 er ikke en tilfældig udstilling. Fuglekunst er en del af Johannes Larsen Museets satsning og strategi, både hvad angår samling og formidling, siger leder af Johannes Larsen Museet, Jeppe Priess Gersbøll, i en pressemeddelelse.

Et af udstillingen Fugl 2019’s markante værker, "Rørdrum" af Jens Overgaard Christensen, får da heller ikke lov at trække videre. Det skal nemlig være en del af Johannes Larsen Museets samling af fuglekunst. En samling, der er blevet bygget op gennem en årrække, og som museet ønsker fortsat at udvide.

Det bliver heller ikke sidste gang, at Johannes Larsen Museet udsender et "open call" for fuglekunst. Fremover skal det nemlig være en tilbagevendende begivenhed, at museet gør status over fuglen i samtidskunsten.

- Kunstnere i hele landet kan derfor spidse blyanten, mejslen, penslen og telelinsen - eller hvad der nu er brug for for at skabe den fuglekunst, der skal definere Fugl 2022. Vi glæder os til at se, hvilken vej fuglekunsten bevæger sig i i fremtiden, siger Jeppe Priess Gersbøll.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

At blive voksen

Annonce