Annonce
Puk Larsen ejer restauranten Rudolf Mathis på havnen i Kerteminde. Gæster, der besøger restauranten i juli, kan blandt andet se frem til at få serveret: Hummer, kulmulemedaillon, stegt pighvar, fisk fra brændegrillen og kold jordbærsuppe. Arkivfoto: Laus Jordal
Kerteminde Ugeavis For abonnenter

Fyns bedste fiskerestaurant efter coronaen:  Folk sidder gerne i regnvejr på terrassen

Ejer af Rudolf Mathis, Puk Larsen, havde frygtet, at coronaen ville skræmme gæsterne væk fra hans restaurant.
Annonce
  • Puk Larsen ejer restauranten Rudolf Mathis på havnen i Kerteminde. Gæster, der besøger restauranten i juli, kan blandt andet se frem til at få serveret: Hummer, kulmulemedaillon, stegt pighvar, fisk fra brændegrillen og kold jordbærsuppe. Arkivfoto: Laus Jordal
Kerteminde Ugeavis

Charlotte fortæller om sit livs krise

Annonce
Kerteminde Ugeavis

Kitt flyttede sin butik hjem i sin baghave: - Jeg kan kun opfordre andre til at gøre det samme

Annonce
Kerteminde Ugeavis

Jeg er dybt afhængig af min skærm - jeg aner ikke, hvad jeg skal gøre ved det

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

- Det er jo en skulder af ældre dato: Sådan gav jeg en ung læge en imaginær skråt-op-finger

Kerteminde Ugeavis

Åbent-hus i Kerteminde Kajakklub

Kerteminde Ugeavis

Museumsinspektøren viser rundt

Kerteminde Ugeavis

Foredrag: Selvforsynende vikinger

Kerteminde Ugeavis

Sæt tempoet ned og nyd de stille morgener: Næste gang du vågner tidligt, så omfavn magien i disse timer

Kerteminde Ugeavis

Tegneworkshop i påskeferien: Lær at tegne dyr

Annonce