Annonce
Kerteminde Ugeavis

Garn som take away holder Butik Nille i gang

Pernille Poulsen Kroer Hansen, Butik Nille, holder liv i Butik Nille med take away garn, medens nedlukningen forhindrer, at hun kan have kunder inde i butikken. Arkivfoto: Mette Louise Fasdal
- Jeg er glad for, at jeg besluttede at prøve det, for der er heldigvis god opbakning, siger Pernille Poulsen Kroer Hansen, der med take away holder liv i Butik Nille trods nedlukning.

Kerteminde: Send en SMS til Butik Nille og bestil dine varer, så bliver de pakket og udleveret ved døren.

Butiksindehaver Pernille Poulsen Kroer Hansen besluttede sig for at prøve at efterligne restauranternes take away, da der i december blev dikteret nedlukning.

- Der er heldigvis god opbakning til den ide, så jeg er glad for, at jeg besluttede mig for at prøve. Det er selvfølgelig ikke lige som at have åbent, men det lægger lige bunden, så jeg forhåbentlig kan klare mig igennem uden at skulle søge en hel masse hjælpepakker, siger hun.

Det er især garn, der bliver rakt ud af døren i Butik Nille. Det og så uldent undertøj her på det seneste.

- Det er tydeligt, at der er mange, der hygger sig med at sidde derhjemme med et strikketøj. Der bliver produceret noget derude,så det kreative gen er i hvert fald ikke lukket ned, siger Pernille Poulsen Kroer Hansen.

Den døde by

Hun er ved rimeligt godt mod og med optimismen i behold, hvis altså ikke det varer alt for lang tid med den nedlukning.

- Nu begynder de heldigvis at snakke om regionale genåbninger. Så kan vi bare håbe på, at Kerteminde er med, hvis altså det bliver til noget.


Og læg lige mærke til, hvor trist byen er i øjeblikket. Tom og øde. Nu er det rigtigt tydeligt at se, hvor vigtigt det er, at vi handler lokalt.

Pernille Poulsen Kroer Hansen, Butik Nille


- Og læg lige mærke til, hvor trist byen er i øjeblikket. Tom og øde. Nu er det rigtigt tydeligt at se, hvor vigtigt det er, at vi handler lokalt. Vi skal holde liv i vores butikker, så det, vi ser nu, ikke bliver permanent. Så når butikkerne åbner igen er det bare med at komme ud og shoppe lokalt, opfordrer hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Restaurant investerer i food truck og frygter genåbning i maj: - Det forventes jo, at jeg skal til at stå og gøre politiets arbejde

Annonce