Annonce
Kerteminde Ugeavis

Heidi har tryk på i sin grafiske virksomhed: - Kunderne ved, at de kan regne med det, de får

En del af det arbejde, som Heidi Nørup udfører, er at pakke firmabiler ind i folie. Foto: Mette Louise Fasdal
Hun har stadig ikke været nødt til at reklamere for sig selv, for tilfredse kunder giver nye kunder til Heidi Nørup. For snart tre år siden satsede hun alt og åbnede grafisk virksomhed.
Annonce

Rynkeby: - Vi har hørt, at man kan regne med dig.

Sådan lyder det ofte i den anden ende af telefonen, når nye kunder henvender sig til Heidi Nørup, der siden februar 2018 har haft firmaet Graphic Sign, hvor hun hjælper virksomheder med at gøre sig synlige med et samlet visuelt udtryk.

Siden Heidi Nørup etablerede sit firma i Langeskov, er ordrerne rullet ind.

- Jeg når aldrig i bund, før der er nye opgaver, fortæller Heidi Nørup med et smil på læben.

- Det er måske, fordi kunderne ved, at de kan regne med det, de får, tilføjer hun og forklarer, at kunderne godt kan lide, at de ikke skal flere steder hen for at få andre visuelle produkter.

Hun har blandt andet uddannelser som skiltemaler og mediegrafiker og har været ansat i grafiske virksomheder, reklamebureauer, skiltevirksomheder, trykkeri og avis. Derfor havde hun også en tro på, at hun kunne mere end de fleste, da hun besluttede sig for at realisere sin drøm om egen virksomhed.

Hun er oprindeligt fra Silkeborg og havde kun boet i Kerteminde Kommune i små tre år, da hun besluttede sig for at blive selvstændig på fuld tid. Hun investerede alt, hvad hun ejede i firmaet. Efterlønnen blev hævet, og der blev investeret 300.000 kroner.

Nu afslører et væg-til-væg-smil på hendes læber, at det har hun ikke fortrudt.

- Det går virkelig godt, understreger hun.


Jeg når aldrig i bund, før der er nye opgaver.

Heidi Nørup, indehaver af Graphic Sign


Annonce

Forskellige kunder og opgaver

Hun fortæller, at hun havde troet, at hun var nødt til at gå ud og profilere sig selv, men det har slet ikke været nødvendigt, for tilfredse kunder har spredt budskabet om hendes firma, og på den måde er der hele tiden kommet nye kunder.

- Jeg har prøvet, at en landsdækkende større virksomhed kom ind af døren og fortalte, at de havde hørt, at man kunne regne med det, man fik hos mig, så de ville gerne være kunde her. Det var en en dejlig overraskelse, fortæller hun.

Hendes kunder spænder bredt fra Cortex Park i Odense til en del af de lokale håndværkere og virksomheder som eksempelvis Syberkvæg.

- Jeg har fået mange nye kunder med forskellige opgaver, som blandt andet omfatter håndværkeren og entreprenøren, som skal have lavet byggepladeskilte, arbejdstøj, logo og CVR-numre på biler og maskiner.

Hun fortæller, at hun også har flere grafiske opgaver for større institutioner, skoler og børnehaver, der gør noget for at skabe en god stemning og indeklima i deres institution.

Hun har mange mindre private virksomheder og iværksættere, som kommer og får omsat drømmen til deres eget visuelle udtryk og starten på deres visksomhed.

Hun har selv taget den iværksætter-uddannelse, som Kerteminde og Nyborg Kommuner tilbyder i fællesskab. Desuden hr hun en coachinguddannelse, som hun også synes er god at have med, når der skal udvikles drømme til virksomhedsprofiler.

- Mine opgaver spændt meget bredt, og jeg elsker det, fastslår hun.

Sådan ser indgangen til Heidi Nørups kontor ud. Foto: Mette Louise Fasdal
Annonce

Flere ansatte på vej

Lige nu er Heidi Nørup alene i sin virksomhed - med hjælp fra freelancere til de større opgaver, men hun håber på, at det bliver muligt i nær fremtid at få en elev og en fastansat skiltetekniker.

Måske kan det også være nødvendigt for hende at finde andre lokaler end dem, hun har i Rynkeby lige nu. Hun skal gerne bruge omkring 200 kvadratmeter fordelt på montagehal til indpakning af biler og kontor/produktion

Heidi Nørup har også dekoreret porten til den gamle smedje i Rynkeby, hvor hun i øjeblikket har sit firma. Foto: Mette Louise Fasdal

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Mindeord: Farvel Kojak

Annonce