Annonce
Kerteminde Ugeavis

Henrik og Michael springer ud i børnetøj: De kom til at købe en tøjbutik

Ups, jeg kom til, sammen med Michael Nielsen at købe en tøjbutik, skrev Henrik Madsen på sin Facebookprofil. Michael Nielsen tilføjede, at de to nu gerne må tiltales Arnesen og Hr. Schwann. Foto: Henrik Madsen
Michael Nielsen og Henrik Madsen har slået sig sammen om at købe hele lageret af primært børne- og ungdomstøj fra en lukket, jysk tøjbutik. Det skal nu sælges i en pop-up butik i Langeskov Centret.

Langeskov: - Det bliver så sjovt at prøve at lave noget andet, end det vi plejer, forsikrer Michael Nielsen, der sammen med Henrik Madsen har kastet sig ud i et tøjeventyr.

Lige nu, hvor coronanedlukning slider på os alle og ikke mindst de handlende, har Michael Nielsen og Henrik Madsen i Langeskov besluttet sig for at gå helt nye veje.

Michael Nielsen passer til dagligt sin café i Langeskov Centret, og Henrik Madsen passer sit reklamebureau. Men nu har de ved siden af kastet sig ud i et tøjeventyr og springer måske allerede lørdag den 6. marts ud i at sælge børne- og ungdomstøj.

- Det hele startede med, at jeg faldt over et parti tøj fra en lukket butik i Jylland. Det var primært tøj til børn og unge, og det mangler vi faktisk i Langeskov Centret, så jeg tænkte, at det da godt kunne være en ide. Jeg kontaktede Henrik Madsen, og han var med på ideen, og så slog vi til, fortæller Michael Nielsen.

Michael Nielsen og Henrik Madsen har lejet sig ind i en tom butik i Langeskov Centret, og vil meget snart åbne en pop up butik med indgang ad bagdøren. Foto: Michael Nielsen

Han erkender, at tidspunktet for at åbne en ny butik ikke er optimalt.

- Det bliver jo en pop-up butik, og det ville selvfølgelig have været bedre, hvis centret havde været åbent. Men på den anden side var det nu, vi kunne købe et parti tøj til en god pris, forklarer han.

Annonce

Håber på at åbne på lørdag

Han håber, at de to "partnere in crime," som han selv omtaler dem, kan være klar til at slå dørene op for butikken allerede på lørdag. Bagdøren vel at mærke.


Vi får det med garanti sjovt, for vi er begge mennesker, der er drevet af positivitet og godt humør.

Michael Nielsen, cafeejer og kommende børnetøjsforhandler


- Vi har lejet os ind i en butik, der stod tom, og så lukker vi lige som stort set alle andre butikker i centret, kunderne ind ad bagdøren. For på den måde er butikken ikke en centerbutik, men en strøgbutik, og så skal vi bare følge de regler, der gælder med afspritning, masker og begrænsning på antal kunder, fortæller han.

- Men vi får se, om vi når det. Vi har jo begge arbejde ved siden af, og vi gør alt arbejdet selv, så vi kan sælge tøjet billigt. Vi får det med garanti sjovt, for vi er begge mennesker, der er drevet af positivitet og godt humør.

Hvad der skal ske med butikken, når de har solgt tøjet, er der ingen, der ved.

- Nu får vi se, hvordan det går: Er der masser af salg i det, eller skal vi kæmpe for at få tingene afsat. Det bliver nok afgørende for, hvad vi vil fremover. For hvis det ikke er sjovt, gider vi nok ikke blive ved, siger Michael Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Debat: Vi - en stor del af beboerne i Måle - blev hurtigt udnævnt til skurke

Kerteminde Ugeavis

Restaurant investerer i food truck og frygter genåbning i maj: - Det forventes jo, at jeg skal til at stå og gøre politiets arbejde

Kerteminde Ugeavis

Se video - Henrik fra Langeskov er danmarksmester og mad-missionær: Han vil lære dig at elske italienernes fattigmandsspise

Kerteminde Ugeavis

Efter langt forløb og uenigheder: Bagerbod flytter ud af Måle

Kerteminde Ugeavis

Debat: Tåbeligheder kender tilsyneladende ingen grænser - heller ikke i Måle

Annonce