Annonce
Kerteminde Ugeavis

Historisk kiosk kommer - igen - på nye hænder

F.S. Kiosken genåbnede i marts 2019 og fik en varm velkomst af Munkebos borgere, der var særligt begejstrede for den nye afdeling med bland-selv-slik. Nu kommer kiosken igen på nye hænder. Arkivfoto: Helle Kryger
Efter bare halvandet år kommer F.S. Kiosken i Munkebo endnu en gang på nye hænder.
Annonce

Munkebo: Det holdt kun halvandet år. Efter en større ombygning og genåbning i marts 2019 kommer F.S. Kiosken midt på Munkebos hovedgade nu igen på nye hænder.

Kristian Kofod trækker stikket, tager tilbage til Sjælland og vil nu koncentrere sig om sin anden kiosk i Korsør, fortæller han:

- Jeg har været glad for at være i Munkebo, men af både økonomiske og personlige årsager opsøgte jeg muligheden for at en anden kunne overtage. Det sker faktisk allerede i den kommende weekend, fortæller han.

Annonce

Turbulente år

Kiosken har levet en omtumlet tilværelse de seneste år, selvom den har en lang historie i byen.

Den åbnede første gang som kombineret posthus og bladkiosk i februar 1961. I september 2018 solgte Steen og Britta Andersen kiosken efter 25 år, den nye ejer holdt kun indtil februar 2019, og i starten af marts overtog Kristian Kofod nøglerne til den 320 kvadratmeter store forretning.


Jeg har været glad for at være i Munkebo, men af både økonomiske og personlige årsager opsøgte jeg muligheden for at en anden kunne overtage.

Kristian Kofod, F.S. Kiosken


Da Kristian Kofod overtog kiosken, fik han indrettet spillehal, cafémiljø og bland-selv-slik-afdeling.

Kioskens nye ejer hedder denne gang Hashar Ali, og han har også planer om at ændre nogle ting. Han ønsker dog ikke at gå i detaljer med planerne. Han er i familie med ejeren af nabo-pizzariaet i Munkebo, Kreta Pizzeria og kender byen godt, selvom han bor i Odense, fortæller han.

- Det er min svoger, der ejer pizzariaet, og jeg har arbejdet der, siger Hashar Ali.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Ny udstilling i Galleri KiK

Annonce