Annonce
Kerteminde Ugeavis

Hovsa - Svane(n) flyver endnu: Tøjbutik dropper ophørsudsalg og fortsætter

Bjarne Svane har ikke længere nogen planer for at sælge sin butik. Arkivfoto: Peter Ammitzbøll
Tøjforretningen Svane i Kerteminde er nu fyldt med nye forårsvarer, og indehaveren Bjarne Svane ser frem til en god sommer.

Kerteminde: "Svane" basker stadig med vingerne i Langegade i Kerteminde.

Sidste sommer lå der ellers en anden plan klar for tøjforretningen.

Indehaver af butikken, Bjarne Svane, der har haft butikken siden 2007, meddelte, at butikken var solgt. Herefter begyndte ophørsudsalget. For køberen ønskede ikke at overtage varelageret, og butikken havde på det tidspunkt lige købt efterårsvarer, som løbende dukkede op frem til november.

Annonce

Det eneste, Bjarne Svane ikke lige kendte i sommer, var overtagelsesdatoen. I efteråret var han så nødt til melde ud, at salget var gået i vasken, fordi køberen ikke havde mulighed for at fuldføre handlen.


Vi er nu klar til en god og dejlig sommer, og der er ikke nogen planer om, at der er noget, der skal overtages, eller der skal gøres noget andet.

Bjarne Svane


Klar til sommer

Den nye plan var, at tøjbutikken lukkede 1. februar, men det gjorde den så ikke alligevel, for Bjarne Svane havde stadig varer, der skulle sælges, og derfor genåbnede han også sin butik 1. marts, da alle andre småbutikker fik mulighed for at åbne efter den længerevarende corona-nedlukning,

- Lige for tiden har jeg jo lært, at jeg ikke skal planlægge så meget. Jeg er blevet omstillingsparat i denne tid, sagde han, da avisen talte med ham i februar.

Her i marts er Bjarne Svane også klar med en ny kurs for butikken. Nu snupper han sommeren med og har derfor bestilt forårsvarer. Derfor er det ikke helt sandt, når der dukker annoncer op om, at butikken holder ophørsudsalg, og der er 70 procents rabat på varerne, men der er et lille outlet-hjørne.

- Vi er nu klar til en god og dejlig sommer, og der er ikke nogen planer om, at der er noget, der skal overtages, eller der skal gøres noget andet, forklarer Bjarne Svane, der oprindeligt valgte at sætte butikken til salg, fordi han ønskede at hellige sig sit tøjagentur.

- Lige nu arbejder jeg ikke yderligt i det, for det er en fin butik, og vi havde et godt år sidste år. Så nu tager jeg lige en runde mere, siger han og fortæller, at han i øjeblikket selv er fast i butikken torsdag, fredag og lørdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Grundlovsmøde i Venstre

Annonce