Annonce
Kerteminde Ugeavis

Hovsa - Svane(n) flyver endnu: Tøjbutik dropper ophørsudsalg og fortsætter

Bjarne Svane har ikke længere nogen planer for at sælge sin butik. Arkivfoto: Peter Ammitzbøll
Tøjforretningen Svane i Kerteminde er nu fyldt med nye forårsvarer, og indehaveren Bjarne Svane ser frem til en god sommer.

Kerteminde: "Svane" basker stadig med vingerne i Langegade i Kerteminde.

Sidste sommer lå der ellers en anden plan klar for tøjforretningen.

Indehaver af butikken, Bjarne Svane, der har haft butikken siden 2007, meddelte, at butikken var solgt. Herefter begyndte ophørsudsalget. For køberen ønskede ikke at overtage varelageret, og butikken havde på det tidspunkt lige købt efterårsvarer, som løbende dukkede op frem til november.

Det eneste, Bjarne Svane ikke lige kendte i sommer, var overtagelsesdatoen. I efteråret var han så nødt til melde ud, at salget var gået i vasken, fordi køberen ikke havde mulighed for at fuldføre handlen.


Vi er nu klar til en god og dejlig sommer, og der er ikke nogen planer om, at der er noget, der skal overtages, eller der skal gøres noget andet.

Bjarne Svane


Annonce

Klar til sommer

Den nye plan var, at tøjbutikken lukkede 1. februar, men det gjorde den så ikke alligevel, for Bjarne Svane havde stadig varer, der skulle sælges, og derfor genåbnede han også sin butik 1. marts, da alle andre småbutikker fik mulighed for at åbne efter den længerevarende corona-nedlukning,

- Lige for tiden har jeg jo lært, at jeg ikke skal planlægge så meget. Jeg er blevet omstillingsparat i denne tid, sagde han, da avisen talte med ham i februar.

Her i marts er Bjarne Svane også klar med en ny kurs for butikken. Nu snupper han sommeren med og har derfor bestilt forårsvarer. Derfor er det ikke helt sandt, når der dukker annoncer op om, at butikken holder ophørsudsalg, og der er 70 procents rabat på varerne, men der er et lille outlet-hjørne.

- Vi er nu klar til en god og dejlig sommer, og der er ikke nogen planer om, at der er noget, der skal overtages, eller der skal gøres noget andet, forklarer Bjarne Svane, der oprindeligt valgte at sætte butikken til salg, fordi han ønskede at hellige sig sit tøjagentur.

- Lige nu arbejder jeg ikke yderligt i det, for det er en fin butik, og vi havde et godt år sidste år. Så nu tager jeg lige en runde mere, siger han og fortæller, at han i øjeblikket selv er fast i butikken torsdag, fredag og lørdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde Ugeavis

Restaurant investerer i food truck og frygter genåbning i maj: - Det forventes jo, at jeg skal til at stå og gøre politiets arbejde

Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Se video - Henrik fra Langeskov er danmarksmester og mad-missionær: Han vil lære dig at elske italienernes fattigmandsspise

Kerteminde Ugeavis

Kursen er sat: Med 228.500 kroner ekstra i bagagen er Ladbydragen snart klar til at tage på togt  - fra Munkebo Bakke

Kerteminde Ugeavis

Endelig - nu åbner det lille butikscenter:  - Kunderne kommer til at møde os med den røde løber ude og flagene hejst

Annonce