Annonce
Kerteminde Ugeavis

Husk afstand og sprit: Nu genåbner Byttebixen på genbrugspladsen

Byttebixen på Kerteminde Genbrugsplads genåbner lørdag kl. 9 efter at have været lukket i flere måneder på grund af corona. Foto: Kerteminde Forsyning.
Annonce

Kerteminde: Snart er der godt nyt til alle dem, der elsker at finde genbrugsguld.

Lørdag den 27. juni genåbner Byttebixen på Kerteminde Genbrugsplads, hvor kunder gratis kan sætte og tage genbrugsting. Bixen har været lukket ned i flere måneder i forbindelse med coronastuationen, for selvom genbrugspladserne genåbnede i starten af april, har Byttebixen  fortsat haft lukket.

- Vi har fokuseret på at få nogle af de andre ting på pladsen op at køre med hensyn til at overholde parametrene omkring smitterisiko. Vi har haft en del medarbejdere, der har været i risikogruppe, og derfor har vi haft vikarer i en periode, mens det hele er kommet op at køre efter nedlukningen. Så det har været et ressourcespørgsmål, at vi først er blevet klar nu, forklarer direktør i Kerteminde Forsyning, Michael Høj Larsen.

Byttebixen går tilbage til sine gamle åbningstider og har åben i hverdage fra 10-17 og i weekenden 9-13. Kunder opfordres til at holde afstand, sørge for at spritte hænder,  og vente udenfor, hvis der er for mange i lokalet. Derudover opfordres kunderne til at afholde sig for at røre for meget ved tingene i butikken.

- Der har været stor efterspørgsel efter at Byttebixen åbner igen, folk har savnet den. Genbrug er jo en trend i vores samfund i øjeblikket. Så jeg tror, der kommer godt gang i den, når folk lige har opdaget, at vi åbner igen, siger Michael Høj Larsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Anna fra 9.a føler, at hun brokker sig unødigt over skolen: Mange børn i verden ville jo være mere end taknemmelige for min undervisning og mit liv

Annonce