Annonce
Kerteminde Ugeavis

Iuel synger julen ind

Den syngende godsejerinde Vini Iuel giver julekoncerter i Anexet lørdag og søndag den 7. -8. december. Foto: Stephen Freiheit
Der er fuldt tryk på julestemning "the American Way," når Vini Iuel giver julekoncert i Anexet på Lundsgaard i weekenden den 7.-8. december.
Annonce

Kerteminde: Jazzy Christmas er overskriften, når sangerinde Vini Iuel i weekenden 7.-8. december går på scenen i Anexet på Lundsgaard Gods. Det bliver koncerter, der byder på en række af de gode, gamle amerikanske julesange.

Der bliver blandt andet lejlighed til at nyde "Winter Wonderland", "I'll be home for Christmas" og "Let it snow," og så kan man glæde sig til at høre "Baby it's Cold Outside" med den originale tekst, selvom nogle sarte sjæle mener, at den skal censureres - Vini Iuel insisterer på at synge den ægte vare.

- Jeg elsker jul, og jeg elsker den amerikanske skat af jazzede julesange, fortæller sangerinden.

- Men jeg har ventet i mange år på at synge dem, for jeg synes, der skal en vis alder og pondus til at synge de sange. Derfor var det først for fem år siden, at jeg tog fat på de her julekoncerter.

Vini Iuel er så glad for jul, at der vil være pyntede juletræer både ude og inde, når der blændes op for julekoncerterne.

- Ja, man kan sige, at jeg virkelig taget mit navn "Fru Iuel" alvorligt, for jeg kan slet ikke få jul nok, griner Vini Iuel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

At blive voksen

Annonce