Annonce
Kerteminde Ugeavis

Johannes Larsen Museet vil sætte sten og skilt ved ny trappe

Billdhugger Frede Troelsen står bag disse marksten udmykket med organiske ornamenter, som Johannes Larsen Museet gerne vil have lov til at lægge ved den nye trappe fra Hindsholmvej til museumscafeen. Foto: Johannes Larsen Museet.
Johannes Larsen Museet vil gerne have lov til at gøre det mere synligt, at den nye trappe fra Hindsholmvej fører op til både en cafe og et museum.
Annonce

Kerteminde: I et halvt års tid har en granittrappe snoet sig fra Hindsholmvej op ad græsskråningen til Johannes Larsens Museets cafe. Nu vil museet gerne have lov til at gøre det mere synligt for nye gæster, at trappen fører op til en cafe og et museum.

Ifølge en ansøgning, museet har sendt til kommunen, vil de gerne have lov til at overtage arealerne ud i en meters afstand fra trappen. Her vil museet gerne have lov til at anbringe en udsmykning, der signalerer museum.

Langs med trappen - i den øvre del - vil museet gerne placere et antal marksten, som billedhugger Frede Troelsen har udsmykket med "organiske ornamenter passende for museets naturtilknytning", som det heder i ansøgningen.

Neden for trappens sving er det hensigten at opstille en sten på en meters højde udsmykket med et indhugget bånd, der danner et L. Det er ligeledes et værk udført af Frede Troelsen.

Desuden ønsker museet sig at få opstillet et blåt informationsskilt neden for trappen. Skiltet skal både informere om cafeen og museet, og gerne opstilles i første kvartal, så det er klar til sæsonen.

Annonce
Annonce
Kerteminde Ugeavis

Ny udstilling i Galleri KiK

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Sensommerjazz på Anexet

Annonce