Annonce
Kerteminde Ugeavis

Karl Krølle handler kun lokalt: - De lokale handlende betaler jo også skat her

Karl "Krølle" Nielsen kunne aldrig drømme om at handle på nettet, og det kunne han ikke af flere grunde. Foto: Mette Louise Fasdal
De små samfund dør ud, hvis man ikke bruger butikkerne, mener Karl "Krølle" Nielsen, der altid benytter sig af de lokale butikker, når han skal handle. Han kom forbi redaktionen med sin bon.
Annonce

Nordøstfyn: I hans cykelkurv ligger et rugbrød, som han netop har hentet i Langegades Bageri i Kerteminde. Rugbrødet hedder Kerteminde-brød - Kerteminde ligesom den by, Karl "Krølle" Nielsen bor i.

Han viser stolt sin bon frem.

For den entreprenante kunstner og forfatter er byens handelsliv vigtigt, og han opfordrer gerne de andre, han deler postnummer med, til at handle lokalt.

- Det er det, man skal gøre, hvis man gerne vil sørge for, at det går sin by godt, understreger han og mener, at det er gavnligt for alle, når man vælger at lægge sin handel lokalt.

- De lokale handlende betaler jo også skat her, og på den måde kommer det os alle til gode, understreger han.

- Der er mange samfund, der går til grunde, fordi de små butikker ikke bliver brugt, forklarer Karl Krølle.

Annonce

Nej tak til nethandel

Han ved, at der er flere, der bruger nethandel, når de skal købe nyt. Han bliver aldrig én af dem.

- Det gavner ikke de lokale butikker. Jeg er i øvrigt heller ikke så teknisk. Jeg kan ikke finde ud af at bruge en computer eller en mobiltelefon, erkender han.


Der er mange samfund, der går til grunde, fordi de små butikker ikke bliver brugt,

Karl Krølle Nielsen, Kerteminde


Når Karl Krølle handler, går han ofte i Spar, Superbrugsen og Langegades Bageri.

- Jeg kan også godt lide at handle i Den Italienske Isbutik. Jeg nyder at sidde ude på torvet og spise en is og drikke en kop kaffe, fortæller Karl Krølle.

Han synes, at indehaveren af isbutikken, Fadi Kiki, gør det godt.

- Det er virkelig en flygtning, der har klaret sig godt her i Danmark. Han er jo fra Syrien, så han vender heller ikke lige tilbage til sit land, pointerer han.

Når han skal bruge maling til sine mange kunstneriske projekter, køber han farverne i Colorama Østergaard Farver i Langegade eller hos Niels Jantzen Farver i Præstegade.

Annonce

Handl lokalt og vind lækkerier

Ved at vise, at han handler lokalt, er Karl Krølle nu med i konkurrencen om at vinde lækkerier. Det kan du også være. Send os et billede af dig selv og din bon, så er du med i konkurrencen om at vinde 4 x sandwich-menu fra Bolchepigen i Kerteminde, 1 x kæmpepizza fra Pizza Pronto i Kertmeindde eller 3 x 10 håndmadder fra Superbrugsen i Langeskov.

Du skal maile dit billede til kuakonkurrence@jfmedier.dk. Husk at skrive din kontaktoplysninger i mailen, så vi kan komme i direkte kontakt med dig, hvis du er den heldige vinder.

Annonce
Annonce
Kerteminde Ugeavis

Lyt til foredrag om tang

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Hicham vil sælge hummus og arabiske retter i lille landsby: Folk vil gerne købe noget, de ikke er vant til at spise

Annonce