Annonce
Kerteminde Ugeavis

Kendt kro aflyser populær italiensk aften: Mister omsætning for mere end 60.000 kroner

Iben Egebjerg Germundsson, medindehaver af Munkebo Kro, håber på, at eventet med italiensk mad og tilhørende vine kan gennemføres, når tiderne er lidt en anden. Arkivfoto: Helle Kryger
Munkebo Kro havde større tilslutning end nogensinde før til en italiensk aften i slutningen af oktober, men den får gæsterne ikke mulighed for at deltage i, da begivenheden er aflyst.

Munkebo: Den 30. oktober havde Munkebo Kro planlagt en italiensk aften for sine gæster med en seksretters menu med tilhørende italienske vine. Prisen var 795 kroner per næse, og det betyder en tabt omsætning på minimum 60.420 kroner for kroen, da 76 personer havde tilmeldt sig.

Iben Egebjerg Germundsson, medindehaver af Munkebo Kro, fortæller, at restauranten har god plads og godt kan rumme 80-90 personer, hvis et tilstødende lokale også tages i brug. Årsagen til aflysningen skal findes et andet sted.

- Gæsterne vil komme samtidig, og det er et arrangement med fælles menu og vine. Derfor mener man, at det er noget, der ikke må gennemføres.

Annonce

Hun tilføjer, at det ikke er en mulighed at splitte eventet op med forskellige ankomsttidspunkter, da restriktionerne forhindrer større selskaber.

- Jeg må gerne have tre borde af 10 personer inde i vores restaurant, men de tre borde må bare ikke være reserveret ind samtidigt. Det må ikke være et fælles selskab.

Kroen håber i stedet på at have mulighed for at afholde begivenheden på den anden side af coronakrisen, hvor der er færre restriktioner.


Vi har rigtig mange bordreservationer, der kommer ind individuelt. Heldigvis fungerer vores a la carte restaurant rigtig fint, og der er god plads til gæsterne.

Iben Egebjerg Germundsson, medindehaver af Munkebo Kro


Restauranten kører videre

Iben Germundsson har tidligere fortalt, at den traditionelle julebuffet er væk i år og erstattes af små retter, der bliver serveret over flere omgange. På den front har kroen ikke oplevet et større ryk af aflysninger.

Hun vil gerne gøre opmærksom på, at restauranten på Munkebo Kro ikke er lukket ned.

- Vi har rigtig mange bordreservationer, der kommer ind individuelt. Heldigvis fungerer vores a la carte restaurant rigtig fint, og der er god plads til gæsterne.

Modsat større arrangementer, hvor mange mennesker mødes, så er der mulighed for en bedre fordeling henover aftenen med enkelte borde, fortæller Iben Germundsson.

- Gæsterne kommer ikke samtidigt, så vi forsamles ikke for mange mennesker på vej ind i restauranten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Restaurant investerer i food truck og frygter genåbning i maj: - Det forventes jo, at jeg skal til at stå og gøre politiets arbejde

Kerteminde Ugeavis

Se video - Henrik fra Langeskov er danmarksmester og mad-missionær: Han vil lære dig at elske italienernes fattigmandsspise

Annonce