Annonce
Kerteminde Ugeavis

Kerteminde Byskole får ny SFO-bygning

Der er nye kreative lokaler på vej til skolefritidsordningen på Kerteminde Byskole. Arkivfoto: Jens Wognsen
60 år gammel "midlertidig" barak skal rives ned og erstattes af en ny pavillion.
Annonce

Kerteminde:  En nedslidt barak, som i adskillige generationer af elever har stået ved Kerteminde Byskole skal nu endelig rives ned og erstattes af en ny permanent pavillion-bygning. Bygningen skal bruges til de kreative sfo-aktiviteter, som nu er i den nedslidte barak, fortæller skoleleder Jesper Bech Madsen:

- Det er noget, vi har ventet på i flere år. Der har også været kig på, om vi skulle istandsætte nogle kælderlokaler til formålet, men en ny permanent pavillion er en langt bedre løsning. Her har vi alle de kreative aktiviteter som træ/sløjd og tektiler/formning. Den er vigtig for os, fordi den er omdrejningspunktet for mange indendørsaktiviteter i fritidsordningen, siger han.

Annonce

Bruger af driftsbudgettet

Byrådet har bevilget 1,9 millioner kroner til projektet. Baggrunden for bevillingen er, at Ungdomsklubben er flyttet ind i SFO's lokaler. Kerteminde Byskole har dermed afgivet lokaler til anden drift og har fået færre kvadratmeter til SFO. Derudover er det et politisk ønske, at den ældre pavillon nedrives. Kerteminde Byskole har med det nuværende børnetal i SFO ikke pladsmangel og klarer sig uden de lokaler, der er udlånt til Ungdomsklubben.

Renoveringsplanerne betyder dog, at den eksisterende anlægsbevilling overskrides med 150.000 kr. Beløbet finansieres derfor af driftsbudgettet for Kerteminde Byskole. Den løsning har både skoleledelse og politikere skrevet under på.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Et godt råd

Annonce