Annonce
Kerteminde Ugeavis

Kerteminde Cityforening fejrer butiksåbningerne med et godt tilbud på gavekort

- Vores håb er, at reklamen kan vække fynboernes interesse for vores by og handelsliv i en svær tid, hvor alle arrangementer og festivaler er aflyst, og hvor den handel, der skulle have været i forbindelse med årets arrangementer, må erstattes med andre initiativer, som fx tv-reklamen, udtaler formand for Kerteminde Cityforening Jonas Nielsen. PR-foto.
Butikkerne er åbnet på ny – det ønsker cityforeningen i Kerteminde at fejre med et godt tilbud. Frem til 23. maj giver foreningen 20 procent på gavekort til 500 kroner.
Annonce

Kerteminde: Efter en længere periode med lukkede butikker kan cityforeningen i Kerteminde nu glæde sig over, at man igen er åben for handel.

- Vi bor i den skønneste lille handelsstad ved havet, hvor gaderne bugner af specialbutikker, spisesteder med take away og gode udvalgsforretninger, hvor service er i top, siger formand for Kerteminde Cityforening Jonas Nielsen i en pressemeddelelse.

Derfor kører Kerteminde Cityforening frem til 23. maj en kampagne på foreningens gavekort, Der gives 20 procent på gavekort til 500 kr. Køber du et gavekort til 500 kr., koster det derfor kun 400 kr., og bagefter kan du shoppe løs i Cityforeningens mange butikker med det samme og spare penge.

- Men vi skal også have resten af Fyn til at få lyst til at komme til Kerteminde og handle. Samtidig med lanceringen af gavekortet med rabatordning har Kerteminde Cityforening premiere på en flot reklamefilm, der kommer til at køre på TV2/Fyn og på TV2/Play resten af året, hvor der vil være fokus på handelslivet i Kerteminde, fortæller formanden.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce