Annonce
Kerteminde Ugeavis

Kerteminde Hvidevareservice solgt: - Nu har jeg endelig fundet en kvalificeret afløser

Jesper Mertz (tv) har købt Kerteminde Hvidevareservice af Flemming Jensen (th), der startede forretningen for 31 år siden. Foto: Mille Tindal Thomsen

I 31 år har Flemming Jensen haft Kerteminde Hvidevareservice, men nu er det blevet tid til at gå på pension. Men frygt ej, han har solgt forretningen til 32-årige Jesper Mertz, der vil køre den videre i samme ånd og med samme service.

Annonce

Kerteminde: I 1987 startede Flemming Jensen, 70, virksomheden Kerteminde Hvidevareservice i Kerteminde, der sælger og reparerer hårde hvidevarer. Efter at have haft sin lille enkeltmands-virksomhed i 31 år, har han nu besluttet, at det er på tide at gå på pension.

- Jeg har jo været pensionist længe, griner han.

Men Flemming Jensens kunder behøver ikke at ryste i bukserne over, hvem de nu skal få til at reparere vaskemaskinen. Grunden til at han går på pension netop nu er nemlig, at han har fundet den helt rette køber til at drive forretningen videre.

- Nu har jeg endelig fundet en kvalificeret afløser, siger han og fortsætter:

- Det er dejligt, at vi kunne afhænde det til en, der vil køre det videre.

Manden, der skal drive forretningen videre, er 32-årige Jesper Mertz fra Seden. Han er uddannet elektriker og har indtil nu arbejdet som hvidevaremontør i en virksomhed inde i Odense.

- Nu vil jeg gerne prøve at stå på egne ben, forklarer Jesper Mertz, der overtog Kerteminde Hvidevareservice 1. oktober

Annonce

Værkstedet flytter

Selvom Flemming Jensen glæder sig til at nyde livet som pensionist, indrømmer han, at det føles mærkeligt ikke at skulle passe forretningen længere.

- Det har været et fantastisk job. Jeg kommer til at savne arbejdet og kontakten med kunderne. Det skal jeg lige vænne mig til.

Han er ikke et sekund i tvivl om, at Jesper Mertz nok skal klare at køre forretningen videre og er ikke nervøs for at overlade ansvaret til ham.

- Den nemmeste måde at komme i gang på er at overtage en allerede etableret forretning, konstaterer han.

Jesper Mertz bor i Seden sammen med sin kæreste. Og på deres adresse i Seden kommer Kerteminde Hvidevareservices værksted også til at ligge for fremtiden. Værkstedet flytter dermed ud af lokalerne på Kohaven 10 i Kerteminde. Han understreger, at det ikke kommer til at betyde noget for servicen til borgere i og omkring Kerteminde, at værkstedet flytter.

Han kommer desuden, ligesom sin forgænger, til at drive virksomheden alene.

- Det bliver en omvæltning at være alene og både skulle stå for at tage telefonen, lave regnskab og samtidig servicere kunder, siger Jesper Mertz, der heldigvis har en trofast støtte i sin kæreste.

- Men jeg kommer til at køre i samme ånd og med samme service som Flemming, så det kan kunderne godt forvente bliver opretholdt, siger han.

Der kommer da også lidt fornyelse til. Blandt andet skifter farven på firmabilen fra hvid til sort. Og så har Jesper Mertz planer om, at Kerteminde Hvidevareservice på et tidspunkt skal have en hjemmeside.

Annonce

Forretningen overlever på god service

Han tror på, at forretningen kan blive ved med at overleve på den gode service, som Jesper Mertz lover at videreføre.

- Jeg er meget taknemmelig og vil gerne takke alle mine kunder, og så håber jeg, at de vil bruge Jesper fremover, siger Flemming Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

At blive voksen

Annonce