Annonce
Kerteminde Ugeavis

Kerteminderevyen udskyder ikke sin premiere

Holdet bag Kerteminderevyen har haft det første møde - over internettet, men revydirektør Mads Nørby forventer, at man fortsat sidst i april kan mødes rigtigt og dermed fastholde premieredatoen den 31. maj. Revyplakat
I Kerteminde følger man udviklingen i coronaviruspandemien nøje, men indtil videre fastholder man premiere på årets revy på Tornøes Hotel den 31. maj.
Annonce

Kerteminde: Revydirektør Mads Nørby pointerer, at "sjældent har vi haft så hårdt brug for at grine som i år. Vores fysiske og mentale immunforsvar har brug for luft efter at have været buret inde og lukket ude fra vores normale dagligdag".

Derfor fortsætter forberedelserne til årets revy i Kerteminde også ufortrødent frem mod den forventede premiere den 31. maj på Tornøes Hotel.

- I Kerteminde følger vi naturligvis den alvorlige situation på afstand og med tilbageholdt åndedræt. Vores gæsters og medarbejderes sikkerhed er det vigtigste. Derfor er vi klar over, at vi kan blive tvunget til at udskyde vores sæson. Men indtil videre arbejder vi på den alvorlige baggrund optimistisk videre hen imod premieren søndag den 31. maj – midt i pinsen, fortæller Mads Nørby i en pressemeddelelse.

Billede fra Videoprøve: fra venstre Christine Astrid Nielsen, Mads Nørby. Patricia Schumann, Farshad Kholghi, Martin Miehe-Renard og Rasmus Krogsgaard. Store billede: Revydirektør Mads Nørby.
Annonce

Mødtes online

Søndag den 29. marts mødtes hele holdet bag Kerteminderevyen for første gang. Intet er som andre år.

- Vi mødtes ikke på Tornøes Hotel til middag, idéudveksling, rødvin, diskussion og latter. Vi mødtes i stedet foran computeren hjemme hos os selv, hver især – sammen hver for sig, fortæller revydirektøren-

- Idéer kom på banen og fik en omgang i centrifugen. Men hold nu op, hvor vi glæder os til at være sammen med hinanden og vores gæster ude i den rigtige virkelighed igen. Og som det ser ud nu, kan vi stadig starte prøver i slutningen af april og også have premiere den 31. maj.

De medvirkende er i år Rasmus Krogsgaard, Christine Astrid Nielsen, Patricia Schumann og Farshad Kholghi, og Martin Miehe-Renard er instruktør, mens Peter Bom er kapelmester på revyen.

Annonce
Annonce
Kerteminde Ugeavis

Ny udstilling i Galleri KiK

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Sensommerjazz på Anexet

Annonce