Annonce
Kerteminde Ugeavis

Kerteminderevyens fremtid sikret: Erhvervslivet og kommunen står bag et mål om dobbelt så mange gæster

Revydirektør Mads Nørby og direktør for Stok, Martin Frederiksen, giver hinanden et meget coronasikret håndtryk på det nye samarbejde. Foto: Helle Nordström
I løbet af de næste tre år skal Kerteminderevyen op på 50 forestillinger og 10.000 gæster. Bag det mål står et nyt samarbejde mellem revyen, kommunen og erhvervslivet.
Annonce

Kerteminde: Først var coronakrisen tæt på at tage livet af Kerteminderevyen, men så trådte erhvervslivet til, og nu er revyens fremtid sikret flere år ud i fremtiden.

Det var en glad Mads Nørby, direktør for Kerteminderevyen, der kunne fortælle om det nye samarbejde.

- Det er især glædeligt, at det er et samarbejde i utvetydig gensidighed. At det ikke bare er revyen, der skal stå og være taknemmelige, men at erhvervslivet og kommunen ser os som uundværlige, indledte Mads Nørby.

- Det hele startede i den mørkeste corona-tid, hvor jeg var i konkursforhandlinger. Så kom direktøren for Stok i Langeskov, Martin Frederiksen og sagde bogstaveligt talt: Du skal ikke være bange, jeg er jo lige her, fortalte Mads Nørby.


Det hele startede i den mørkeste corona-tid, hvor jeg var i konkursforhandlinger. Så kom direktøren for Stok i Langeskov, Martin Frederiksen og sagde bogstaveligt talt: Du skal ikke være bange, jeg er jo lige her

Mads Nørby, revydirektør


- Sammen med ejerne af Tornøes Hotel blev vi enige om, at i stedet for at jamre over corona-krisen ville vi benytte tiden til at komme styrket ud på den anden side. Så sluttede Jess Aagaard sig til som formand for Kerteminde Erhvervsforening, og da så også borgmester Kasper Olesen meldte sig, så kunne jeg godt se, at der her, det bliver stort.

Annonce

Treenigheden kultur, erhverv, turisme

Bag aftalen om at sikre revyens fremtid står foruden Martin Frederiksen fra Stok også Jan Sandgaard fra Kerteminde Superbrugs, Jess Aagaard fra Kerteminde Erhvervsforening og Kasper Olesen og ikke mindst Tornøes Hotel.

Hotellet har lovet at opgradere revysalen med både teleslynge og klimaanlæg, og erhvervsaktørerne har lovet at skrive to-årige kontrakter i stedet for et-årige, så kontraktfornyelse ikke længere skal forsinke plakater og brochurer i at komme ud.

- Som kommune kan vi desværre kun skrive kontrakter for et år ad gangen. Men tidligere års diskussioner om, hvorvidt kommunen skulle engagere sig økonomisk eller ej har de senere år været erstattet af et: Selvfølgelig skal vi det, sagde borgmester Kasper Olesen.

- Og det her samarbejde er lige det, vi går og drømmer om vil ske endnu flere steder i Kerteminde. Den gode treenighed af erhverv, kultur og turisme. Hvis vi alle sammen løfter lidt, så bliver helheden mange gange større. Og det er med til at styrke min drøm om, at folk siger om Kerteminde: De tør godt.

Annonce

Til erhvervslivet: Kom så i gang

Martin Frederiksen havde en opsang til Kertemindes erhvervsliv:

- Erhvervslivet i Kerteminde skal til at vågne op. Det er for ringe at mange store og velrenommerede virksomheder stadig ikke har fået øjnene op for værdien i at udnytte revyen, sagde han.

Han fortalte, at i Stok er det blevet tradition, at medarbejdere og kunder bliver inviteret til den årlige revyforestilling.

- Jeg skal ikke nævne navne, men til de 20 største virksomheder vil jeg sige: Kom så i gang. I kan ikke blive ved med at snakke, nu må I til lommerne.

Jess Aagaard var helt enig:

- Det er af høj betydning for erhvervslivet, at kommunen har et godt kulturliv. Det er med til at skabe det gode liv, der skal være med til at tiltrække nye borgere til kommunen og dermed sikre et større udbud af kvalificerede medarbejdere, sagde han.

- Og i en tid hvor underholdningsbranchen  bløder, skal vi i erhvervslivet tage ansvar for at bevare det gode kulturliv i vores kommune, for det er vigtigt for os, at de eksisterer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Hicham vil sælge hummus og arabiske retter i lille landsby: Folk vil gerne købe noget, de ikke er vant til at spise

Kerteminde Ugeavis

Madklubben samles i Kino

Kerteminde Ugeavis

Johannes Larsen flagede for Brødrene Olsen i Stockholm: Nu har han doneret flaget væk

Kerteminde Ugeavis

Lær at tegne manga

Annonce