Annonce
Kerteminde Ugeavis

Kerteminderevyens motto: Et skridt for langt

Lonnie Kjer, Peter Bom, Kim Hammelsvang, Farshad Kholghi og Christine Astrid på plakaten for 2021-revyen. Nede i højre hjørne er der blevet plads til revydirektør Mads Nørby. Foto: Skovdal Nordic
Kerteminderevyen er kendt for at gå til stregen og ganske ofte lidt længere. Nu skal det cementeres med det nye motto: Et skridt for langt
Annonce

Kerteminde: Plakaten til Kerteminderevyen 2021 er allerede trykt. Et skønt billede af de medvirkende som skorstensfejere - med undtagelse af Kim Hammelsvang, der er den yndigste hyrdinde.

Netop årets plakat er noget af det, revydirektør Mads Nørby altid er gået op i. En indsats der nu bliver belønnet på højeste niveau:

- Jeg blev i år ringet op af Dansk Plakatmuseum, der bad om et eksemplar af årets plakat. Og jeg blev fortalt, at vi er den eneste revy, de beder om plakater fra, fortæller Mads Nørby.

Om plakaten til næste års revy fortalte han, at det var Farshad Kholghis ide at lade de medvirkende være klædt ud som skorstensfejere.


Årets plakat med fire skorstensfejere, der er helt rene i ansigterne, og en enkelt hyrdinde aflører tydelige problemer med kønsidentiteten.

Mads Nørby, revydirektør


- Men læg mærke til at de ikke er sorte i hovederne, selvom det egentlig var det, Farshad havde ønsket, sagde Mads Nørby, medens Farshad storgrinede. Han havde tydeligt ønsket at give en kommentar til plakaten for 2018, der med sorte, røde og gule ansigter førte revyen i en shitstorm på internettet.

Annonce

Problemer med kønsidentiteten

- Årets plakat med fire skorstensfejere, der er helt rene i ansigterne, og en enkelt hyrdinde aflører tydelige problemer med kønsidentiteten. Og samtidig er der et par sorte håndaftryk på hyrdindens bryster, der bringer me-to ind i problematikken, forklarede Mads Nørby videre, medens "hyrdinden" Kim Hammelsvang afslørede, at det var et par "store iranerhænder", der havde sat aftrykkene.

På plakaten er også trykt revyens nye motto: Et skridt for langt.

Kerteminderevyen har et årelangt ry for at gå lige til stregen og af og til også lidt over. Den er "klassens frække pige".

- Det vil jeg gerne have slået helt fast, så derfor bliver det nu det motto, vi arbejder under og gerne skulle blive kendt for, forklarede Mads Nørby.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Hicham vil sælge hummus og arabiske retter i lille landsby: Folk vil gerne købe noget, de ikke er vant til at spise

Kerteminde Ugeavis

Madklubben samles i Kino

Kerteminde Ugeavis

Johannes Larsen flagede for Brødrene Olsen i Stockholm: Nu har han doneret flaget væk

Kerteminde Ugeavis

Lær at tegne manga

Annonce