Annonce
Kerteminde Ugeavis

Kertemindes borgmester udtrækker vindere i gavekortkonkurrence

I gavekortkonkurrencen er det blandt andet muligt at vinde ispakker til Vaffelhuset i Kerteminde. Arkivfoto: Janus Fabricius Nielsen
En anonym dansker bosiddende i Mexico står bag gavekortkonkurrence, hvor Kertemindes borgmester trækker vinderne 24. maj.
Annonce

Kerteminde: Efterhånden er han godt kendt i Kerteminde - udenlandsdanskeren fra Mexico, som skulle have været på ferie Danmark, men nu bruger feriebudgettet på at støtte små virksomheder i sit hjemland heriblandt Vaffelhuset, Clausens Eftf., Lulu's Café og Boutique og kjavis.dk i Kerteminde.

I Mexico har udenlandsdanskeren, som ønsker at være anonym, set, at Kerteminde Cityforening har søsat en gavekortkampagne frem til 23. maj, hvor folk skal lægge 400 kroner for at få et gavekort til en værdi af 500 kroner.

Han har nu kontaktet Vaffelhuset, Lulu's Café og Boutique og kjavis.dk for at købe varer hos dem, som folk kan vinde, hvis de køber gavekort til cityforeningens butikker, og han har også taget kontakt til borgmester, Kasper E. Olesen (S) for at spørge, om han vil trække vinderne i den gavekortkonkurrence, udenlandsdanskeren nu er ophavsmanden til..

Køber du et gavekort, har du nu nemlig mulighed for at vinde forskellige præmier, som udenlandsdanskeren har sponsoreret. Fra Vaffelhuset er der 25 ispakker til en værdi á 175 kroner. Fra Lulu's Café og Boutique er der 10 tapasanretninger og tre tapasfrokoster til to personer på højkant, og desuden er der også tre gavekort til et års abonnement af netavisen kjavis.dk i præmiepuljen.

Vinderne i gavekortkonkurrencen vil blive kontaktet direkte, og navnene vil blive lagt op på Kerteminde Cityforenings hjemmeside og facebook-side efterfølgende.

Hvis du vil være med i konkurrencen, skal du senest søndag sende et billede eller et nummer af dit gavekort til mail rikkemohr74@gmail.com eller på telefon 22483513.

Annonce
Annonce
Kerteminde Ugeavis

Ny udstilling i Galleri KiK

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Sensommerjazz på Anexet

Annonce