Annonce
Kerteminde Ugeavis

Kirsten Milo fylder 70 år: Den runde fødselsdag fejrer hun med en udstilling i sit galleri

Kirsten Milo, Rynkeby, Kerteminde

70 år: Onsdag den 2. juni fylder Kirsten Milo, Rynkeby, 70 år.

Den runde fødselsdag fejres med en fødseldagsudstilling i Galleri Milo, Rynkeby Bygade 10, hvor Kirsten udstiller i juni og juli sammen med keramiker Jette Abildgaard.

Kirsten Milo er født på Vestsjælland. Som ung flyttede hun til København, hvor hun tog en uddannelse som dekoratør. Hun blev gift med René Milo, og parret fik tre børn.

Annonce

Mens børnene var små, var Kirsten hjemmegående, men med en stribe deltidsjob, hvor hun altid lykkedes med at have hele dage fri, så hun kunne arbejde med sin billedkunst.

René og Kirsten Milo bosatte sig i Greve Kommune. René var politisk engageret gennem mange år og i 12 år borgmester i kommunen. Dette satte naturligvis stort præg på ægteparrets dagligdag, men i 2010 foreslog René Milo, at det var tid til, at Kirsten helt skulle koncentrere sig om billedkunsten.

En debutudstilling i efteråret 2010 blev en stor succes, og den gav selvtilliden et kæmpe boost, som Kirsten Milo fortæller det.

Siden er det blevet til et stort antal udstillinger i ind- og udland, og efterhånden modnedes tanken om helt at koncentrere sig om kunsten. Drømmen var at finde et nyt hjem, hvor det var muligt både at have galleri, atelier og bed and breakfast.

Ægteparret Milo lægger stor vægt på at gøre drømme til virkelighed, og efter ihærdig søgen i det meste af landet fandt de det helt rigtige hus i landsbyen Rynkeby ved Kerteminde. Her åbnede parret i 2017 Galleri Milo, der året igennem byder på udstillinger med kunstnere fra hele landet.

Kirsten og René er aktive og udadvendte mennesker, og de er hurtigt blevet optaget i lokalsamfundet, hvor de hver deltager i forskellige grene af foreningslivet.

Fødselsdagsudstillingen vil naturligvis byde på et udvalg af de tulipanbilleder, som Kirsten Milo er blevet så kendt for og også de abstrakte værker, som hun i de senere år har arbejdet med. I udstillingen deltager også Jette Abildgaard, keramiker fra Hjallerup i Nordjylland.

Udstillingen åbner den 6. juni kl. 11-16, og i anledningen af fødselsdagen har René og Kirsten Milo lagt sig i selen for, at det skal være en særlig festlig fernisering. /kim jørstad

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Grundlovsmøde i Venstre

Annonce