Annonce
Kerteminde Ugeavis

Kommunale virksomheder har fået en ny medspiller: - Jeg ved, hvad der skal til for at vækste

Nicki Bjerrum kommer oprindeligt fra Esbjerg. I dag bor han i Odense med sin kone og to drenge på 10 og syv år. Privatfoto
Nicki Bjerrum er ny erhvervschef i den kommunale fond, ETKerteminde. I den stilling vil han bruge sine erfaringer fra små og store virksomheder til at hjælpe kommunens erhvervsdrivende med at sætte gang i væksten.

Kerteminde: Nicki Bjerrum begyndte i starten af april i stillingen som erhvervschef for ETKerteminde, hvor han skal arbejde for at styrke og skabe udvikling for erhvervs- og turismelivet i Kerteminde kommune.

- Helt kort handler det jo om at skabe vækst. Konkret vil jeg bl.a. gøre det ved at samle virksomhederne i en række netværk, hvor de kan give sparring, motivere og gavne hinanden i fortrolige rum, udtaler Nicki Bjerrum i en pressemeddelelse.

Hjælper med vækst

Med sig bringer den 45-årige erhvervschef erfaring fra mindre odenseanske IT-virksomheder, som han har været med til at vækste på marketing og salgsdelen i en sådan grad, at de tiltrak større samarbejdspartnere og investorer.

Derefter rykkede han videre til store internationale virksomheder, hvor han i mange år var ansvarlig for samarbejdet med landets brancheforeninger, solgte og markedsførte betalingsløsninger i hele Danmark og drev internationale projekter om branding, kundeservice og online handel.


Jeg forventer, at have mit primære fokus på iværksætteri her i starten, da det er her det er muligt at lave hurtigst resultater.

Nicki Bjerrum, erhvervschef


- Jeg ved, hvad der skal til for at vækste som iværksætter, og jeg ved, hvordan man stiller sig bedre rustet til at tackle nye udfordringer. Jeg kan rådgive om, hvordan man skal strukturere sit salg og marketing, og hvordan man skal arbejde med sin branding, forklarer Nicki Bjerrum til Fyens Stiftstidende.

- Jeg kan hjælpe virksomheder med at samarbejde på tværs og skabe relationer, og det er et super vigtigt fundament som iværksætter og virksomhed, at man får de rigtige samarbejdsaftaler, fortsætter han.

Førstehåndsindtryk

Nicki Bjerrum, der selv bor i Odense, har det det mest af den første tid i sin nye stilling på at rejse rundt i kommunen og stifte bekendtskab med lokale virksomheder, naturområder og gårdbutikker.

Det har givet ham et indtryk af en kommune, hvor forskellige parter spiller hinanden bedre.

- Jeg synes, det virker som om, der er et meget stærkt sammenhold i kommunen. Det er altid et meget godt udgangspunkt. Så ser jeg en lang stribe af iværksættervirksomheder, som jeg tror på, vi i fællesskab kan løfte til nye højder, citeres Nicki Bjerrum i pressemeddelelsen.

- Først og fremmest er det kommunens strategi, der er dens styrke. Man har lavet en fælles strategi, som man arbejder målrettet efter. Baglandet er på plads, og man har gjort sig mange tanker om, hvad det er, man vil som kommune, uddyber han efterfølgende til avisen.

Annonce

Fokus på iværksætteri

Nicki Bjerrum ser muligheder i kommunens natur, men de finere detaljer for, hvordan han vil udføre sit arbejde som erhvervschef, kommer senere.

Lige nu og her vil han bare fokusere på, hvordan han bedst kan hjælpe kommunens mindre virksomheder.

- Jeg kommer til at bruge den første tid her på at stikke fingeren i jorden og så kommer det med planer og strategi senere. Jeg forventer, at have mit primære fokus på iværksætteri her i starten, da det er her det er muligt at lave hurtigst resultater. Herudover er det min vurdering, at der er store potentialer i kommunens fantastiske natur samt i at tiltrække events, udtaler Nicki Bjerrum i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Restaurant investerer i food truck og frygter genåbning i maj: - Det forventes jo, at jeg skal til at stå og gøre politiets arbejde

Kerteminde Ugeavis

Se video - Henrik fra Langeskov er danmarksmester og mad-missionær: Han vil lære dig at elske italienernes fattigmandsspise

Annonce