Annonce
Kerteminde Ugeavis

Konkurrence: Vind billetter til Jonathan Spang-show på Kertemindeegnens Friskole

Jonathan Spang er aktuel med et nyt show, der ifølge Esktrabladet er hans måske bedste nogensinde - du kan vinde en billet. Arkivfoto:
Jonathan Spang er tilbage på stand-up scenen efter fire års pause. 31. oktober slår han sig løs i Kertemindeegnens Friskole, og du kan være så heldig at vinde en billet til showet.
Annonce

Nordøstfyn: Der er dækket op til skarp satire og masset af gode grin, når Jonathan Spang torsdag den 31. oktober går på scenen på Kertemindeegens Friskole.

Jonathan Spang har i fire år været væk fra scenen og optaget af blandt andet den kritikerroste seersucces "Tæt På Sandheden" på DR2, men nu har han samlet kræfer og materiale til showet "Typisk", der havde premiere 22. august og allerede har fået masser af roser af anmelderne. Ekstra Bladet kalder "Typisk" for hans måske bedste nogensinde.

Med "Typisk" stiller han skarpt på hele verden og ikke mindst sig selv med vanlig fandenivoldskhed, revsende iagttagelser og sin sans for timing - og så en hel del charmerende gavtyv-humor.

Hvis du gerne vil se showet - og ikke for længst har sikret dig billetter - så har du nu chancen for at vinde en billet til forestillingen. Vi har af arrangørerne fået seks billetter til at udlodde.

Alt, du skal gøre for at vinde, er at sende en mail til kuakonkurrence@fynskemedier.dk senest onsdag 30. oktober klokken 14, så trækker vi lod og giver besked til vinderne umiddelbart efter.

Overskuddet fra koncerten går til børn og unge i Kerteminde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

At blive voksen

Kerteminde Ugeavis

Tredje generation overtager campingpladsen: - Jeg har altid drømt om at bygge en swimmingpool, men det passer ikke til

Annonce