Annonce
Kerteminde Ugeavis

Kunstnere puster liv i tomt butikslokale: Nu kan du købe unikke julegaver

Lige nu ser der lidt tomt ud i butikken, men det bliver der snart lavet om på. Foto: Mette Louise Fasdal
11 lokale kunstnere åbner i november pop-up-butik i Langegade i Kerteminde. Her byder de på unik design og håndværk.
Annonce

Kerteminde: Det øjeblik, lige efter vi er vågnet, lige før, vi kommer i tanker om det, og corona-virkeligheden rammer, er himmelsk. Mange af os er nok ramt af den corona-tristhed, som statsminister, Mette Frederiksen (S), på sit seneste pressemøde, lancerede som et begreb.

I en tid, hvor der er mere, der lukker ned, end der åbner, håber 11 lokale kunstnere og kunsthåndværkere nu på, at de med en lille nyhed kan varme lidt op under glæden.

I november åbner de en pop-up-butik i Langegade i Kerteminde i det lokale, hvor Tropica tidligere lå, og som længe har stået helt tomt. Det bliver der lavet om på i den måned, der i digteren Henrik Nordbrandts digt. "Året har 16 måneder," optræder fem gange.

I hele november vil der her blive solgt håndværk og design i butikslokalet.


- Tænk globalt - handl lokalt, lyder opfordringen.


Annonce

Meget forskelligt håndværk

Med et sortiment, der spænder fra de bløde unika-produkter til folk i alle aldre over funktionel og fantasifuld stentøjskeramik til mobiler, malerier og collager i mange farver, former og mønstre, er der ingen grund overhovedet til at forrette årets julehandel hverken udenbys eller på nettet, understreger de lokale kunstnere og kunsthåndværkere.

- Tænk globalt - handl lokalt, lyder opfordringen.

Butikken åbner onsdag 4. november og vil have åbent onsdag, torsdag og fredag fra klokken 11 - 17.30. Det er også åbent lørdag og søndag fra klokken 11 til 16.

Lørdage 7. , 14 og 21. november er det muligt at stikke hovedet ind i butikken og få taget billeder af familiens yngste til foto-julekort eller få taget et billede af dig selv til dit livs udkårne.

De 11 kunsthåndværkere og kunstnere, der bidrager med varer til butikken, er Helle Hollnagel, Rikke Andersson, Morten Øland, Mette Hillerup Koefoed, Ilse Plato, Katrine Ørnstrup, Rikke Mohr, Helle Kjær, Inga Plato, Anja Plato og Karin Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Slip corona-angsten for en aften - vind billetter til fjollet julefrokost:  - Vi har behov for at slå hjernen fra og bare grine

Annonce