Kerteminde: Nu kan du komme og være med til en anderledes, aktiv og lærerig familieaktivitet på Sydstranden sødnag den 15. maj klokken 10.
Kulinarisk Sydfyn opsætter i samarbejde med Fjord&Bælt et udekøkken langs strandkanten med borde og bænke. Her kan man høste strandsnegle, klemme-fange krabber, sanke tang, vilde urter, filetere og ryge fisk, og Fjord&Bælts formidler vil fortælle og dele viden, om alt det man finder.
Man mødes klokken 10 på parkeringspladsen ved Sydstranden og går derefter i samlet flok om til madlejren ved stranden. Man vil kunne se Fjord&Bælt-bilen samt Kulinarisk Sydfyn flag.
Kulinarisk Sydfyn og Fjord&Bælt sørger for al mad og udstyr, så man skal bare komme, som man er. Drikkevarer kan medbringes, men der vil være vand og most på stedet.
Tilmelding kræves og kan ske på https:
//fjordbaelt.dk/25-aars-jubilaeum-25-events-i-loebet-af-aaret/