Annonce
Kerteminde Ugeavis

Lige nu: Ejendom afspærret efter fund af mulig håndgranat

Området ved en ejendom på Mejerivejen nær Marslev er mandag eftermiddag blevet afspærret efter fundet af en genstand, som kan være en gammel håndgranat. Ammunitionsryddere fra Skive skal undersøge genstanden. Arkivfoto: Michael Bager.

Marslev: Fyns Politi har mandag eftermiddag afspærret et område ved en ejendom på Mejerivejen nord for Marslev mellem Odense og Kerteminde. Ifølge de foreløbige oplysninger fra politiet har en person i en nedrivningstruet ejendom fundet en genstand liggende i en spand. Genstanden ligner en gammeldags håndgranat.

Politiet understreger, at man endnu ikke ved, om der er tale om en ægte granat eller en attrap. Personen, som fandt den, tog et billede, og det har politiet sendt til Hærens ammutionsrydningstjeneste i Skive.

- De vil gerne se på den, så de er på vej hertil nu, oplyser vagtchef hos Fyns Politi Peter Vestergaard.

Politiet kan endnu ikke give et bud på, hvor længe der vil være afspærring ved ejendommen på Mejerivejen, men beder folk om at holde sig væk fra stedet, hvor politiet har spærret af.

Det er uvist, om det bliver nødvendigt at afspærre Mejerivejen, oplyser vagtchefen til Fyens.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde Ugeavis

Restaurant investerer i food truck og frygter genåbning i maj: - Det forventes jo, at jeg skal til at stå og gøre politiets arbejde

Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Se video - Henrik fra Langeskov er danmarksmester og mad-missionær: Han vil lære dig at elske italienernes fattigmandsspise

Kerteminde Ugeavis

Endelig - nu åbner det lille butikscenter:  - Kunderne kommer til at møde os med den røde løber ude og flagene hejst

Annonce