Annonce
Kerteminde Ugeavis

Lindø Vindmøllepulje: Det er nu, du skal søge vindmøllepenge

Da Energi Fyn byggede de tre vindmøller i Munkebo stiftede de også en pulje med penge til uddeling i Munkebo. Dte er ved at være sidste frist for at søge om at få en bid af puljen i år. Arkivfoto: Alex Tran
Sidste frist for ansøgning er 31. oktober

Munkebo: Står du med et godt projekt, der lige mangler lidt penge for at blive realiseret, så er det nu, du skal sende en ansøgning til Lindø Vindmøllepulje.

Altså hvis dit projekt ikke er længere væk end 4,5 kilometer fra Energi Fyns tre store vindmøller, der er opstillet på Lindøs areal.


Projekter indenfor energioptimering, energibesparelse, kultur, miljø og natur har fortrinsret.

Egon Gaarde, formand for vinmøllepulje-komiteen


Puljen, der blev oprettet i forbindelse med at de tre store vindmøller blev bygget, støtter udviklingen i området indenfor en radius af 4,5 kilometer fra møllerne. Der er i år 83.266 kroner til uddeling fra puljen.

- Projekter indenfor energioptimering, energibesparelse, kultur, miljø og natur har fortrinsret, fortæller Egon Gaarde, der er formand for vindmøllepulje-komiteen.

Vindmøllerne har produceret strøm siden februar 2018, og sidste år kunne komiteen for Lindø Vindmøllepulje uddele 65.301 kroner til det infohus, som blev indviet på Munkebo Bakke midt i september.

I år har komiteen besluttet, at midlerne skal udeles efter en ansøgningsproces.

- Frem til den 31. oktober kan man sende en ansøgning til os på mail vind@energifyn.dk. Efter ansøgningsfristen vil vi i komiteen uddele dette års midler til det eller de projekter, som vi mener, vil skabe mest mulig udvikling i Munkebo til gavn for flest mulige, siger Egon Gaarde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Restaurant investerer i food truck og frygter genåbning i maj: - Det forventes jo, at jeg skal til at stå og gøre politiets arbejde

Kerteminde Ugeavis

Se video - Henrik fra Langeskov er danmarksmester og mad-missionær: Han vil lære dig at elske italienernes fattigmandsspise

Annonce