Annonce
Kerteminde Ugeavis

Lokal fitness-guru skal træne danskerne på tv: - Det bliver lidt mærkeligt at træne nogen, uden at jeg kan se dem

Louise Rosenby byder alle velkomne ind i hendes tv-program, som er udviklet i samarbejde med blandt andet Kræftens Bekæmpelse, Ældre sagen og Hjerteforeningen. Foto: Mads Fabricius
Louise Rosenby Morales skal fra mandag den 5. april træne danskerne i dk4s træningsprogram "Vi Træner." Programmet skal give folk derhjemme en mulighed for, at dyrke noget nem og effektiv træning.

Kerteminde:  Den lokale fysioterapeut Louise Rosenby Morales træner hele Danmark gennem fjernsynet. Det gør hun i et nyt program på DK4, som hedder Vi Træner.


Det bliver selvfølgelig lidt mærkeligt for mig, at skulle træne nogen, uden at jeg kan se dem.

Louise Rosenby


Louise Rosenby ejer Kerteminde Fysioterapi og Idrætsklinik, og i programmet skal hun lave nem og effektiv træning, som seerne kan lave hjemme i stuerne. Louise Rosenby er spændt.

- Jeg synes, det er en virkelig god mulighed. Jeg har jo kunnet mærke på mig selv, mine børn, og dem jeg træner, at vi ikke har kunnet gå til den træning, vi plejer her i coronatiden, siger hun.

- Det bliver spændende at se, om det virker at træne folk gennem fjernsynet. Programmet skal give nem træning, som alle kan lave derhjemme, men som stadig er effektiv. Det er forhåbentlig til at følge med i, og jeg håber selvfølgelig, at mange vil være med, tilføjer Louise Rosenby.

Annonce

Lidt mærkeligt at skulle træne på fjernsynet

Louise Rosenby håber, at hun gennem programmet kan forbedre livet hos dem, som er gået lidt i stå under de to nedlukninger, når det kommer til at træne. Men hun er også en smule nervøs.

- Det er selvfølgelig lidt mærkeligt for mig at skulle træne nogen, uden at jeg kan se dem. Jeg har dog fået lidt øvelse i det inden, ved at have lavet nogle træningsforløb over webcam med dem, som er medlemmer hos mig, siger hun.

Pludselig at være på fjernsyn og potentielt komme i en situation, hvor folk genkender hende på gaden, er ikke rigtig noget, hun har tænkt over. Folk er nemlig allerede nu velkomne til at komme op til hende og stille spørgsmål.

- Jeg er altid klar på at hjælpe. Ofte har jeg en god øvelse eller et godt råd, til hvordan man kan træne, hvis nu for eksempel måden, man træner på, gør ondt. Det gør jeg alligevel altid til familie, venner og bekendte, siger Louise Rosenby.

Annonce
Annonce
Kerteminde Ugeavis

Restaurant investerer i food truck og frygter genåbning i maj: - Det forventes jo, at jeg skal til at stå og gøre politiets arbejde

Annonce
Annonce
Kerteminde Ugeavis

Se video - Henrik fra Langeskov er danmarksmester og mad-missionær: Han vil lære dig at elske italienernes fattigmandsspise

Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Endelig - nu åbner det lille butikscenter:  - Kunderne kommer til at møde os med den røde løber ude og flagene hejst

Annonce