Annonce
Kerteminde Ugeavis

Lokal Tine P-forretning klar med de ærlige svar: - Vi skal ikke binde kunderne noget på ærmet

Tine Jensen er faktisk hende, der har lagt navn til de mange Tine P-butikker rundt om på Fyn. Tidligere hed hun Tine Petersen. Foto: Mette Louise Fasdal
For Tine Jensen, der driver Tine P-tøjforretningen i Langeskov Centret, er det en styrke, at hun og de øvrige ansatte kender de lokale kunder. For hende handler det om at skabe gode relationer.
Annonce

Langeskov: - Nu har vi gået rundt i Rosengårdcentret i Odense i otte timer uden at finde det, vi skulle bruge, og så har du det lige her. Så kunne vi have sparet den tur.

Det sker, at det er det, Tine Jensen hører, når lokale kunder træder ind i hendes dametøjsforretning Tine P i Langeskov Centret.

- Det er den slags lokale kunder, vi skal leve af, siger hun og fortæller, at i centret er det ikke turisterne, der lige kommer forbi og lægger deres handel.

Hun mener også, at tøjbutikken, der har tre ansatte, overlever på, at de ansatte kender kunderne, der kommer, og de tør være ærlige, når de rådgiver en kunde i, hvad der passer hende.

- Vi kan jo godt sige: Den trøje er nok ikke lige dig. Jeg tror, at vi skal finde noget, der passer bedre, forklarer hun.

Annonce

Kender kunderne

Samtidigt kan en kunde også komme i butikken og sige, at hun gerne vil købe en bluse, der minder meget om den, hun købte sidst.


Vi kan jo have en mand, der kommer ind her i butikken og siger, at han gerne vil købe en kjole til sin kone i fødselsdagsgave. Vi kender hende og ved, hvad hun gerne vil have. Jeg mener også, at det er en styrke.

Tine Jensen, Tine P i Langeskov


- Og så finder vi det, fordi vi godt ved, hvad det var, vi sidst solgte hende. Den slags tror jeg, at kunderne kan lide, og de ved, at det ikke er noget, de så ofte møder i en butik i Odense. Her er de måske bare er et nyt ansigt i en mængde.

Kendskabet til kunderne kommer også mændene til gode, siger Tine Jensen med et smil.

- Vi kan jo have en mand, der kommer ind her i butikken og siger, at han gerne vil købe en kjole til sin kone i fødselsdagsgave. Vi kender hende og ved, hvad hun gerne vil have. Jeg mener også, at det er en styrke.

I det hele taget handler det for Tine Jensen om at skabe gode relationer til sine kunder.

- Vi skal lære dem at kende og skal ikke forsøge at binde dem noget på ærmet.

Annonce

Del af en butikskæde

Navnet Tine P får i øvrigt nok en klokke til at bimle hos mange, der godt kan lide blomster, for det er også navnet på en række blomsterforretninger rundt om på Fyn. Blomsterforretninger, som Tine Jensens mor, Jonna Duelund Petersen, står bag. Det er Tine Jensen, der oprindeligt lagde navn til den første butik, som i dag er blevet en kæde. For hun hed tidligere Tine Petersen, men da hun mødte sin mand og blev gift, skiftede hun efternavnet ud.

Da Tine P-forretningen for 16 år siden åbnede i Langeskov, solgte den også blomster og brugskunst udover tøj. Nu er det udelukkende tøj. Udover tøjbutikken i Langeskov står Tine Jensen også for Tine P-tøjforretningen i Nyborg.

Derfor består Tine P-kæden i dag af 10 blomsterbutikker og to tøjbutikker på Fyn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Hicham vil sælge hummus og arabiske retter i lille landsby: Folk vil gerne købe noget, de ikke er vant til at spise

Kerteminde Ugeavis

Madklubben samles i Kino

Kerteminde Ugeavis

Johannes Larsen flagede for Brødrene Olsen i Stockholm: Nu har han doneret flaget væk

Kerteminde Ugeavis

Lær at tegne manga

Annonce