Annonce
Kerteminde Ugeavis

Møbelmoden skal være afstressende

Klassiske og tunge sofaer er en del af møbelmoden anno 2019. Foto: Kehlet
Modelmoden anno 2019 er på mange måder fuldstændig modsat af 2018.
Annonce

Vi siger ikke, du skal smide alle dine lette nordiske møbler, velourpuder, kaktusser og markbuketter ud og male de lyserøde og dybt-grønne vægge over. Men vi siger, du skal gøre det, hvis du vil være med på møbel- og boligtrenden i 2019.

For der er nye tider på vej. Måske mere afstressende tider. For det er det, møbelmoden anno 2019 prøver at skabe – et afstressende hjem.

Det betyder, at vi ikke længere skal have velour på vores sofaer og puderne i dem, men derimod bredriflet fløjl og sofaer uden ben. Tunge sofaer. Vores sofaborde og sideborde går også væk fra slanke ben og over til tykke søjleben. Møbler og brugsgenstande lige fra lysestagen til vores vaser og kopper skal have organiske former.

Hvor kaktusser, markbuketter og kæmpestore grønne planter før var det, vi købte og stillede frem, skal vi fremover have tørrede blomster. Ja, du læste rigtigt. Tørrede blomster. De spås et kæmpe hit. Man kan spotte det allerede i firmaer, der arrangerer blomsterbuketter, som ikke bare ser smukke ud friske men også tørre – brudeslør i forskellige sarte farver for eksempel.

Og så skal vi have gjort noget ved vores vægge, så afsted efter malerbøtter. Hvor vi før havde farverige vægge, skal vi i 2019 indrette os med lyserød, lilla, grøn og blå men i afdæmpede og støvede pastelnuancer. Sart lime grøn, fersken og syrenfarven kommer på vores tapeter. De brune jordtoner bliver også store både på vægge, møbler og interiør.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce