Annonce
Kerteminde Ugeavis

Mange gjorde et kup i banken: Malerier solgt for 34.000 kroner

Kasper Helding Hansen, filialdirektør i Nordea Kerteminde.Arkivfoto: Helle Kryger
Takket være glade købere kunne Nordea i Kerteminde sende helt præcist 33.929 kroner til den lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse.
Annonce

Kerteminde: Det var en glad filialdirektør i Nordea Kerteminde, som for nylig kunne sende en stor pose penge afsted til Kræftens Bekæmpelse i Kerteminde. Filialdirektør Kasper Helding Hansen kunne samtidig melde alt udsolgt af de omkring 20 malerier, som banken havde sat til auktion i forbindelse med flytningen fra Langeagde 33 til Marinavejen 1.

- Vi fik solgt alle malerier og kunne dermed donere 33.929,00 kroner til Kræftens Bekæmpelse i Kerteminde, fortæller han.

Annonce

Hæveautomat bliver i Langegade

Ét af malerierne, et luftperspektiv af Kerteminde by og havn malet af Kjeld Heltoft, faldt i hænderne på SuperBrugsen i Kerteminde. Det fortæller brugsuddeler Jan Sandgaard:

- Det hænger nu i vores frokoststue. Det er fra tiden før Fjord&Bælt kom til, og det er sjovt, at også brugsen er med. Vi har fået det til en god pris samtidig med, at vi støtter et godt formål, så det kan ikke være bedre, siger han.

Bankfilialen åbnede 27. januar i de nye og mindre lokaler over Egmose Marine Center. Her er der parkering lige ved døren og god plads til bankens ansatte. De nye banklokaler ligger på førstesal, men Nordea har tænkt tilgængelighed ind i den nye placering og sørget for en trappe, hvor der er elevator-hejseværk på. Kunder i Kerteminde med akut kontantbehov kan stadig hæve penge i automaten i Langegade. Den betaler banken fortsat leje for.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

At blive voksen

Annonce