Annonce
Kerteminde Ugeavis

Medlemsboom i idrætsforening: - Folk søger tilbage til fællesskabet

Alle medlemmer fik for nylig gavn af det ekstraordinært store overskud i BR66.Privatfoto
BR66 har oplevet en kæmpe medlemsfremgang i 2019. Nu er 540 børn, unge og ældre med i fællesskabet i Langeskov
Annonce

Langeskov: Intet mindre end 100 nye medlemmer har valgt at skrive sig op til gymnastik- eller håndboldtræning - eller begge dele - i idrætsforeningen BR66 i løbet af 2019.

Det fortæller foreningens formand Allan Thomsen:

- Vi er i den heldige situation, at vi i 2019 er blevet 100 medlemmer mere. Jeg tror, det skyldes, at folk er begyndt at finde ud af, hvor vigtigt det er at være en del af et stærkt fællesskab, fortæller han.

Annonce

Gave til alle

Idrætsforeningen har nemlig ikke gjort noget særligt for at trække nye medlemmer til:

- Det kom også helt bag på os, for de er kommet helt af sig selv. Vi har oprettet et esports-hold, men da det kniber med at finde instruktører, er det ikke her, medlemmerne er strømmet til, fortæller han.

Det er i stedet de traditionelle idrætsgrene som gymnastik og håndbold, der er vokset i ungdomsrækkerne. Den store fremgang kan mærkes på indtægtssiden, og derfor var alle medlemmer for nylig inviteret ned i Langeskovhallen.

- Vi kom ud med et betragteligt overskud, og da vi syntes, det skulle gå tilbage til medlemmerne, og vi ikke bare ville sætte kontingentet ned, besluttede vi at give alle en klub-trøje. Det er også god reklame for klubben, fortæller Allan Thomsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

At blive voksen

Annonce