Annonce
Kerteminde Ugeavis

Mindful Walking i Kerteminde

Hanne Grethe Pedersen er med smil på læben klar til at føre dig ind i en anden verden. Privatfoto
Tirsdag den 5. november klokken 16-17 har du for første gang i Kerteminde mulighed for sammen med andre at gå og blive inspireret af Mindful power instruktøren Hanne Grethe Pedersen
Annonce

Mødested er parkeringspladsen ved Vandrehjemmet. Baggrunden for initiativet er blandt andet DGI’s efterårsferie gang-arrangement over hele landet: Danmark i bevægelse. ”We Walk”. I Kerteminde deltog knap 50, der fik en god oplevelse, fortæller Hanne Grethe Pedersen.

Det var et samarbejde mellem DGI og Mindful Walking.

- Turen den 5. november vil blive en guidet tur på tre til fire kilometer, hvor deltagerne vil blive opfordret til at opleve turen gennem brug af deres sanser, at mærke en indre ro og styrke egen bevidsthed. En tur i stilhed, siger Hanne Grethe Pedersen.

- Som mennesker er vi næsten altid optaget af at vurdere og bedømme i såvel arbejde som fritid. Her vil vi forsøge at skabe en situation, hvor vi oplever, det at at være mindful, at være bevidst om, hvor din opmærksomhed er, og være til stede i nuet.

Hanne Grethe Pedersen har siden 2009 inspireret folk til at opnå en indre ro, nærvær og en ægte livsglæde gennem sit arbejde med Mindful Power.

Mindful Walking turen den 5. november er gratis, man skal bare møde frem. Samme dag er der efter gåturen mulighed for at deltage i et møde på Bøghsvej 19 fra klokken 18.30 -19.30 for at høre om mindfulnes meditation.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

At blive voksen

Annonce