Annonce
Kerteminde Ugeavis

Musik - og kulturskolen viser dansefilm på siloen

Musik- og kulturskolens dansekompagni fotograferet før Corona-krisen. Ved Drive in-arrangementet ved Siloen fredag 29. maj vises en film, som rummer uddrag af danseforestillingen Insomnia, som dansekompagniet havde brugt rigtig mange kræfter på. Pressebillede
Annonce

Kerteminde: Aflyst danseforestilling. Aflyste koncerter. Aflyst åbent hus. Aflyst. Aflyst. Aflyst.

Musik- og Kulturskolen i Kerteminde Kommune har som så mange andre måtte aflyse alle offentlige arrangementer her i foråret, lyder det i en pressemeddelelse.

- Vi havde ellers sat nogle store tiltag i gang lige fra stor danseforestilling og stor sommerkoncert, som begge skulle have været afholdt på Anexet, fortæller afdelingsleder Ole Vels Poulsen.

- Når vi nu gik glip af de store fælles danse- og koncertoplevelser, fik vi ideen om at lade siloen komme til live for en stund i form af et drive in-arrangement, hvor vi viser en film på cirka 20 minutter ,og som rummer uddrag af danseforestillingen Insomnia, som vores dansekompagni havde brugt rigtig mange kræfter på.

- Vi har fået alle tilladelser lige fra Fyns Politi til Superbrugsen, som har brugsretten af pladsen foran siloen. Vi har også søgt sende- og programtilladelse hos Energi – og Slots- og kulturstyrelsen, så vi kan sende lydsporet på FM-båndet.

Drive in-arrangementet foregår ved Siloen på Nordre Havnekaj Kerteminde fredag 29. maj kl. 22 og 23.

Annonce
Annonce
Kerteminde Ugeavis

Ny udstilling i Galleri KiK

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Sensommerjazz på Anexet

Annonce