Annonce
Kerteminde Ugeavis

Netto-butik i Langeskov ændrer udseende: Klar med nyt koncept

Butikschef Line Kallestrup Larsen har holdt ferie i fem uger, mens den store ombygning af Netto-butikken har været i gang. Nu glæder hun sig til at tage imod kunderne på torsdag 17. september. Foto: Mette Louise Fasdal
Når Netto i Langeskov genåbner torsdag 17. september, bliver det med en helt ny butik, som bygger på et nyt koncept. Butikschef Line Kallestrup Larsen er stolt af butikken og glæder sig til at vise den frem til kunderne.
Annonce

Langeskov: Når 31-årige Line Kallestrup Larsen sidder til familiefester og fortæller, at hun er butikschef i en Netto, bliver hun altid mødt af folks holdninger til lige netop den butik.

- Enten har folk haft en god eller dårlig oplevelse, som de gerne vil fortælle om. Til tider fortæller de mig, at de synes, at det er en rodet butik, forklarer Line Kallestrup Larsen.

Der er også nogle butikker, der er rodet. Det erkender hun. Line Kallestrup Larsen kan selv godt lide, at det ser pænt ud i butikken, og varerne præsenterer sig bedst muligt for kunderne.

Nu får hun som butikschef i Netto i Langeskov en butik, som hun selv er pavestolt af, og som kommer til at fremstå pæn, overskuelig og ryddelig. For torsdag 17. september klokken 8 slår hun sammen med sit personale dørene op til den nye butik i Langeskov. I fem uger har butikken været lukket, og Line og personalet har været sendt på ferie, mens butikken har været under ombygning.

Annonce

Nyt koncept

Når butikken åbner igen, bliver det med et nyt koncept - ny indretning, nye farver og med særligt fokus på frugt og grønt og nemme måltider. Desuden har butikken haft vokseværk. For der er nu 300 kvadratmeter mere for personalet at brede sig på. I alt er salgsarealet i butikken nu på 900 kvadratmeter.


Det er virkelig megefedt at være med til at åbne en ny butik.

Line Kallestrup Larsen, butikschef i Netto i Langeskov


For øjeblikket er Line Kallestrup Larsen og personalet ved at gøre klar til butiksåbningen, for der er en masse varer, der skal på plads. Så i denne tid ruller der hver dag lastbiler forbi Grønvangen i Langeskov proppet med varer.

- Det er virkelig megefedt at være med til at åbne en ny butik, siger butikschefen.

Line Kallestrup Larsen og personalet i Netto i Langeskov har i øjeblikket travlt med at sætte varer på plads. Foto: Mette Louise Fasdal

Hun blev butikschef i Netto i Langeskov i januar efter, at hun havde været butikschef-aspirant i Netto i Ullerslev.

Hun fortæller, at åbningen af den nye butik kommer til at ske med band, borgmester-besøg og visit fra Salling Groups ledelse.

Annonce

Mere rolig indkøbsoplevelse

Butikken på Grønvangen i Langeskov er blot én af 80 Netto-butikker i Danmark, der åbner med nyt koncept i år. De nye butikker adskiller sig fra den typiske Netto, fordi både indretning og indkøbsoplevelsen får et gennemgribende løft. Som noget nyt strømmer der eksempelvis rolige melodier ud af højtaler i hele butikken. Med det nye koncept vil Netto gerne i højere grad skabe butikker, som både kunder og medarbejdere oplever, at det er mere rart at være i.

I Netto i Langeskov er der kommet nyt inventar med et mere skandinavisk look - eksempelvis med trælook i frugt - og grøntafdelingen. Den klassiske, gule Netto-farve har også fået en opdatering, og samtidigt er der kommet justeringer i facadeskiltningen, hvor den gule folie ikke er en del af vinduerne i butikken. På den måde oplever kunderne også, at der kommer mere lys ind.

- Kunderne skal gerne opleve, at der er en større ro i butikken, end der var i den tidligere butik, siger Line Kallestrup Larsen.

Der kommer også til at være mere afdæmpede farver på personalets tøj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Sensommerjazz på Anexet

Annonce