Annonce
Kerteminde Ugeavis

Nu kan du endelig få byttet dine julegaver - men du skal ikke forvente at få pengene tilbage

Flagene kommer op i Langegade på mandag, når butikkerne åbner. Arkivfoto: Mette Louise Fasdal
Det bliver en god sommer, spår formand for Kerteminde Cityforening, Jonas Nielsen.

Kerteminde: Der kommer flag i gaderne og skilte ved indfaldsvejene, når handelslivet i Kerteminde mandag slår dørene op.

- Det er, hvad vi kan gøre, for vi tør ikke opfordre til, at folk stimler sammen ved at spille musik og servere vin, fortæller formand for Kerteminde Cityforening, Jonas Nielsen.

Det er mere end to måneder siden, de fleste af butikkerne havde lov til at holde åbent i Kerteminde, og formanden er spændt på, hvor mange kunder der møder op på mandag og de kommende uger.

- Efter sidste nedlukning viste borgerne jo, at de var klar til at hjælpe os med at få gang i hjulene, så vi håber i den grad, at kerteminderne igen vil bakke op og hjælpe det lokale butiksliv.


I år forventer jeg, at vi får en rigtig fornuftig sommer.

Jonas Nielsen


Efter nedlukningen sidste forår strømmede turisterne til Kerteminde, og butikkerne endte med at have en virkelig god sommer.

- I år forventer jeg, at vi får en rigtig fornuftig sommer, men om den bliver lige så god som rekord-sommeren 2020, det ved jeg ikke, om jeg tør tro på, siger Jonas Nielsen.

Annonce

Opfordrer til at bytte gaver

En del kertemindere har sikkert julegaver liggende i skabene, som de ikke har kunnet bytte. Og mens Cityforeningen opfordrer alle deres butikker til at lade kunderne bytte deres julegaver, selvom byttetiden er overskredet, er det ikke noget, foreningen kan bestemme.

- Vi er bare en frivillig forening, forklarer Jonas Nielsen.

Hos Kerteminde Boghandel glæder ejer, Michael Weylandt, sig til at åbne på mandag, og han er klar til at bytte julegaverne.

- Vi bytter med et smil, men kunderne kan ikke få pengene retur. Det har vi ikke penge i kassen til at kunne gøre, siger Michael Weylandt, der er i tvivl om, hvor stort et ryk ind af kunder, der kommer, når butikkerne åbner.

- Jeg har på fornemmelsen, at folk her fået dækket deres behov andre steder, så jeg kan kun blive positivt overrasket, siger Michael Weylandt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde Ugeavis

Restaurant investerer i food truck og frygter genåbning i maj: - Det forventes jo, at jeg skal til at stå og gøre politiets arbejde

Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Se video - Henrik fra Langeskov er danmarksmester og mad-missionær: Han vil lære dig at elske italienernes fattigmandsspise

Kerteminde Ugeavis

Kursen er sat: Med 228.500 kroner ekstra i bagagen er Ladbydragen snart klar til at tage på togt  - fra Munkebo Bakke

Kerteminde Ugeavis

Endelig - nu åbner det lille butikscenter:  - Kunderne kommer til at møde os med den røde løber ude og flagene hejst

Annonce