Annonce
Kerteminde Ugeavis

Nu skal der satses på revyen: Mads Nørby flytter til Kerteminde

Revydirektør Mads Nørby og hans hustru Sophie Lauring har købt hus på Dosseringen. Arkivfoto: Louise Koustrup
- Vi har købt et vidunderligt hus på Dosseringen. Det er så super fedt, fortæller den kommende kerteminder, revydirektør Mads Nørby, som selvfølgelig har hustru og søn med. De overtager huset den 1. juli
Annonce

Kerteminde: Da Mads Nørby første gang kom til Kerteminde for at instruere revy i 2005, havde han ikke drømt om, hvor meget det skulle komme til at betyde for hans liv.

Siden da er han blevet revydirektør, og nu tager han konsekvensen fuldt ud og flytter til Kerteminde. Han og hustruen Sophie Lauring samt deres søn overtager huset den 1. juli.

- Kerteminde er jo et vidunderligt sted, og jeg vil i de kommende år investere mere tid og kræfter i revyen, så det giver mening at flytte hertil, forklarer han.

Annonce

Solgte sommerhuset for at komme til Kerteminde

Hans hustru er direktør på Mungo Park i Kolding, så hun har boet til leje i Kolding i toogethalvt år. Mads Nørby flyttede ind hos hende, da deres hus i Odense blev solgt i vinter.

- Vi fik solgt huset godt, og samtidig har jeg solgt det sommerhus, hvor min mor er kommet, siden hun var barn, og jeg selv er kommet, siden jeg var barn. Det var ikke nogen helt let beslutning, men nu har vi til gengæld kunnet købe et pragtfuldt hus, og så må Sophie pendle til Kolding, fortæller han.

Mads Nørby instruerede Kerteminderevyen i årene 2005 til 2007 for Elmerdahl Bureauerne. Men de opgav at få en forretning ud af det, og så trådte Mads Nørby til som revydirektør.

- Vi har da undervejs tænkt over, om vi måske skulle flytte revyen til Nyborg - det er tættere til motorvej og byen er i sig selv større. Men der er en særlig romantik over Kerteminde. "Nyborg-revyen" - det smager ikke lige så godt.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce