Annonce
Kerteminde Ugeavis

Ny butikschef i tøjforretningen Svane: Søren vil pifte butikken op

Søren Kottal Aaskov Christinsen er ny styrmand i tøjforretningen Svane i Kerteminde. Foto: Rikke Mohr Jørgensen
Søren Kottal Aaskov Christiensen er ny butikschef i tøjforretningen Svane i Kerteminde. Han kommer med lommerne fulde af ideer til at friske butikkens image og indretning op.
Annonce

Kerteminde: Siden 1. april har Søren Kottal Aaskov Christensen været ansat som butikschef i tøjforretningen Svane i Kerteminde.

Søren Kottal Christensen, der er gift med frisør, Mette Johanne Aaskov, der åbnede frisørsalonen By Mette Johanne på Strandvejen i Kerteminde i december 2017, har i de seneste år arbejdet som sælger i firmaet Icon, der sælger frisørartikler.

Det arbejde var han kørt lidt træt i. Han var begyndt at savne at arbejde med noget, som han havde lidt mere kærlighed til, forklarer han i en pressemeddelelse.

Noget, der var mere kreativt og spændende.

Derfor var han klar med et rungende "ja tak," da Bjarne Svane, der er indehaver af tøjforretningen Svane, tilbød ham stillingen som butikschef i tøjforretningen i midten af Kerteminde.

Jobbet i Svane passer netop ind i de fremtidsønsker, han har for, hvordan hans fremtidige arbejdsliv skal forme sig - med mere ro på og lidt flere udfordringer.

Han er oprindeligt udlært i butik og har arbejdet i Odense. Derfor har han en god del butikserfaring med sig i bagagen.

Annonce

Travl butik

Svane er en butik med stor travlhed, og forretningen har lidt under, at der til tider har været for meget arbejde til for få medarbejdere.

Nu skal Søren Kottal Christensen sørge for, at der kommer mere ro på. Desuden skal han sørge for, at butikken visuelt fremstår indbydende og vil pirre folks nysgerrighed.

Den nye butikschef har ud over en passion for tøj også en interesse for design og dekoration, hvilket allerede er kommet til udtryk i Svanes vinduespartier, der er dekoreret med Søren Kottal Christensen egne samlerobjekter.

- Jeg samler på små finurligheder, og det vil man også få at se i mine vinduesdekorationer og små oplæg i butikken, som forhåbentligt vil give kunder, der skal handle tøj, nye oplevelser og inspiration.

Søren Kottal Christiensen vil også gerne prøve nye mærker af til både herrer og damer.

- Vi fortsætter i samme spor, men vil gerne oftere have nye varer, forklarer han.

Det kendetegnede for Svane er, at butikken har noget til alle.

- Lige nu er det konfirmander, vi servicerer, men vi har tøj til den smarte, unge M/K samt til den lidt ældre generation, understreger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

At blive voksen

Annonce