Annonce
Kerteminde Ugeavis

Ny dagligvarebutik bliver nabo til Superbrugsen: - Vi har ikke tænkt os at afgive noget, siger brugsuddeler

Jan Sandgaard, købmand i Superbrugsen Kerteminde, ser det en klar fordel, at havneplanen lægger op til 50 parkeringspladser mere i området. Arkivfoto: Peter Ammitzbøll
Købmanden fra Superbrugsen i Kerteminde, Jan Sandgaard, synes godt om en ny placering til en dagligvarebutik og vil fortsat forsøge at udvikle sin egen butik.

Kerteminde: En af de nærmeste naboer til en ny dagligvarebutik ved havnen i Kerteminde vil være Superbrugsen. Her ser Jan Sandgaard, brugsuddeler, ikke de store problemer i, at en dagligvarebutik vil komme tæt på butikkens egen placering.

- Jeg kan godt forstå, at Netto gerne vil flytte. De har ikke ikke ret gode forhold, hvor de er nu. De får en fin placering. Om Netto ligger derovre eller dernede, det spiller ikke den store rolle for os, siger Jan Sandgaard.

Han tilføjer, at selvom en ny dagligvareforretning som eksempelvis Netto vil få en bedre butik, der kan øge omsætningen, så vil Superbrugsen ikke lægge sig fladt ned.

Annonce

- Den er der i forvejen og bliver større og flottere, men vi forsøger også at udvikle os hele tiden. Vi har ikke tænkt os at afgive noget i hvert fald.


Den er der i forvejen og bliver større og flottere, men vi forsøger også at udvikle os hele tiden. Vi har ikke tænkt os at afgive noget i hvert fald.

Jan Sandgaard, købmand i Superbrugsen Kerteminde


Glæde over nye parkeringspladser

I planen er der især to punkter, som Jan Sandgaard hæfter sig ved. En af dem er, at havneplanen lægger op til 50 nye parkeringspladser ved den nye dagligvarebutik.

- Jeg er glad for, at der bliver nogle parkeringspladser. Jeg ser kun parkeringspladser som en fordel, og så er det op til folk, hvor de vil gå ind og handle. Jeg tror i forvejen, at der er mange, der går begge steder.

Sådan ser havneplanen med det nye tillæg ud, som byrådet skal tage stilling til på det næste møde. Grafik: Mikkel Damsgård Petersen

Den anden ting, som Jan Sandgaard studser over er, at byrådet lægger op til at ændre kurs i forbindelse med frasalg af grundareal ved havnen

- Byrådet vil godt sælge havneareal til en detailforretning. Det, synes jeg, lyder interessant. Vi vil gerne købe vores grund, men det har vi ikke kunnet. Jeg tænker, at så er der måske mulighed for, at vi også kan købe, fortæller Jan Sandgaard.

Han tilføjer, at der især er en helt åbenlys årsag til, at det vil være positivt for Superbrugsen at eje fremfor at leje.

- Det er en fordel at eje sin grund. Så skal vi ikke tænke mere på forhandlinger om husleje, så er sagen lukket. På den måde kan vi koncentrere os om at drive en forretning, siger Jan Sandgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Restaurant investerer i food truck og frygter genåbning i maj: - Det forventes jo, at jeg skal til at stå og gøre politiets arbejde

Kerteminde Ugeavis

Se video - Henrik fra Langeskov er danmarksmester og mad-missionær: Han vil lære dig at elske italienernes fattigmandsspise

Annonce