Annonce
Kerteminde Ugeavis

Ny formand for erhvervsforening: Klavs drømmer om nyt transportcenter

Klavs Kamuk (højre) efter underskrivningen af aftalen om stiftelsen af ETKerteminde sammen med borgmester Kasper Olesen (venstre) og byrådsmedlem Jens Gantriis (V).
Klavs Kamuk, der er teknisk chef hos Exhausto i Langeskov, er ny formand for Kerteminde Erhvervsforening. Han ser frem til at øge samarbejdet med kommunens andre erhvervsinteressenter, og han lufter allerede nu tanken om et nyt transportcenter tæt på motorvejen.

Kerteminde: Sammenslutningen af erhvervsdrivende i Kerteminde Kommune, Kerteminde Erhvervsforening har efter 20 år med advokaten Jess Aagaard som formand sat Klavs Kamuk i spidsen for foreningen.

Klavs Kamuk er teknisk chef hos ventilationsvirksomheden Exhausto i Langeskov, og fra nu af er det altså ham, der styrer skuden, når erhvervsforeningen på vegne af sine 150 medlemmer skal søge indflydelse på kommunens erhvervspolitik.

Den nye formand ser frem til samarbejde med andre organisationer til gavn for kommunens virksomheder.

Annonce

- Især ser jeg et stort potentiale i vores nye erhvervsorganisation ETKerteminde, der skal være med til, sammen med Erhvervsforeningen og Erhvervshus Fyn, at skabe et endnu bedre og tættere samarbejde mellem kommunen og alle virksomhederne. Det firkløver er meget vigtigt i forhold til at skabe fremdrift. Det arbejde glæder jeg mig meget til at deltage i, udtaler Klavs Kamuk i en pressemeddelelse.

Bedre infrastruktur

Der er ikke fastlagt et aktivitetsprogram for det kommende år endnu og heller ikke udpeget særlige mærkesager, men den nye formand har et par opmærksomhedspunkter.


Især ser jeg et stort potentiale i vores nye erhvervsorganisation ETKerteminde, der skal være med til, sammen med Erhvervsforeningen og Erhvervshus Fyn, at skabe et endnu bedre og tættere samarbejde mellem kommunen og alle virksomhederne.

Klavs Kamuk


- Den generelle erhvervsservice i kommunen og holdningen til virksomheder generelt skal hæves. Her er ETKerteminde en væsentlig del af løsningen. Og så kunne jeg godt se et tættere samarbejde i hele kommunen om en fælles målsætning, som dengang vi arbejdede for stationen i Langeskov. Det kunne f.eks. være etableringen af et transportcenter ved motorvejstilkoblingen i Langeskov, som ville betyde arbejdspladser, trafik og øget opmærksomhed i vores kommune, fortæller Klavs Kamuk i pressemeddelelsen.

Annonce

Udvider netværket

Klavs Kamuk træder ind i rollen som formand med en vis anciennitet, da han har siddet i bestyrelsen for Kerteminde Erhvervsforening siden 2014 og været næst formand siden 2017.

Et af foreningens formål er skabe et netværk for dens medlemmer, og det ser Klavs Kamuk frem til at udvide.

- Med 150 medlemmer viser vi, at vi er relevante for kommunens virksomheder, og det arbejde vi laver i forhold til netværk, kommunikation og arrangementer, ser jeg frem til at udvikle og udbygge, for selvfølgelig er der plads til flere medlemmer hos Kerteminde Erhvervsforening, forklarer han i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Revyskuespiller med en baby på fem en halv uge og snart en premiere: - Jeg kan da godt mærke, at den her 40-årige krop kunne trænge til en lur

Kerteminde Ugeavis

Restaurant investerer i food truck og frygter genåbning i maj: - Det forventes jo, at jeg skal til at stå og gøre politiets arbejde

Kerteminde Ugeavis

Se video - Henrik fra Langeskov er danmarksmester og mad-missionær: Han vil lære dig at elske italienernes fattigmandsspise

Annonce