Annonce
Kerteminde Ugeavis

Pierre Dørge & New Jungle Orchestra spiller på Anexet

Pierre Dørge & New Jungle Orchestra
Annonce

Kerteminde: På Anexet ved Lundsgaard Gods er der 26. september koncert med Pierre Dørge & New Jungle Orchestra. Koncerten begynder klokken 16.

Pierre Dørge & New Jungle Orchestra har spillet siden 1980 og er dermed et af de ældste nulevende, danske jazzorkestre. Men det kan man absolut ikke høre på musikken, lyder det fra arrangørerne.

Bandet består af nogle af de bedste jazzmusikere fra Danmark, Norge og Sverige, og musikken bliver arrangeret af Pierre Dørge i en altid moderne og udfordrende stil. Pierre Dørge & New Jungle Orchestra (NJO) har i bandets levetid spillet mere end 1000 koncerter i mere end 50 lande i bl.a. Carnegie Hall i NYC, Sydney Town Hall, Operaen i København. De har bl.a. spillet for Kofi Anan, Nelson Mandela og den japanske kejser, ligesom de har optrådt med mange gæstesolister, bl.a. Poul Dissing, Josephine Cronholm, Hanne Boel, Yusef Lateef, forfatteren Ib Michael og mange andre.

Under en koncert med NJO inddrages publikum ofte med rytmer og sang. Indholdet skræddersyes altid til den enkelte koncert. Dette giver en uforlignelig koncertoplevelse, uanset om publikum er skoleelever, pensionister eller noget helt tredje, fortæller arrangøren. Arrangementet er for alle. Billetter skal bookes på Anexets hjemmeside. /jfm

Annonce
Annonce
Kerteminde Ugeavis

Lyt til foredrag om tang

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Hicham vil sælge hummus og arabiske retter i lille landsby: Folk vil gerne købe noget, de ikke er vant til at spise

Annonce